regim cu orez
-
0 1STIE CINEVA DACA EXISTA VREO CURA DE SL
ABIRE BAZATA PE OREZ?
OREZUL FIERT E DAUNATOR IN TIMPUL CURELOR DE SLABIRE ? -
Ai putea sa gasesti informatii in revista "Slab sau gras", numarul din Decembrie, pagina 5.
Eu am citit despre acest regim si in "Cartea femeii", Editura Kamala, autori Tudor Ilie, L.Gheorghe si M. Minoiu. In aceasta carte este numit "Regimul cu cereale integrale sau regimul nr. 7 al dr. OSHAWA", informatiile de aici sunt reluate de fapt in revista.
Se consuma 10 zile numai cereale cu energie yang: grau inegral, orez integral, mei, hrisca, fierte sau coapte, sarate dupa gust, fara a mai consuma altceva decat apa sau ceai de plante medicinale.
A, cica sporeste controlul asupra energiei vitale si sexuale. (Ei) -
eu am consumat intr-o perioada cand vroiam sa dau jos niste kg, orez fiert de 3 ori/zi cate un bol si am baut numai ceiauri din plante, mai mult de 4-5 zile nu am rezistat caci nu tine de foame shi apoi te plictiseshti din cauza lipsei de diversitate, in ceea ce priveste slabitul = 1kg in 2 zile este asigurat...nu m-am lamurit insa cu faptul ca citeam ca in combinatie cu graul etc...regleaza motabolismul, poate a tinut altcineva regimul toate cele 10 zile...
-
In urma cu ceva timp am tinut regimul cele 10 zile. Am mancat grau copt cu sare (e bun daca ai dinti), orez fiert, grau fiert, apa multa si ceai.Am slabit mult, practic am atins un minim pe care nu l-am mai atins de atunci si nu m-am ingrasat repede. A fost insa foarte greu. Chiar nu as recomanda acest regim tuturor. Trebuie, cu mult discernamant sa hotaresti daca e bine pentru tine sau nu.
Roxana -
sunt si eu interesata de dieta asta. trebuie sa dau jos pana la revelion macar 5 kg. daca ar fi mai mult, ar fi si mai bine. sunt hotarata sa incerc orice, nu conteaza cat de drastic e, numai sa aiba efect. imi spuneti si mie cum se prepara orezul, va rog! e in combinatie cu alte legume, sau el simplu?
-
Am tinut acest regim o luna si jumatate. Adica am mincat 50 gr. orez pe care il fierbi in apa fara sare si il imparti in doua. Prima masa e la ora 10 dimineata. a doua este la 5 dupamasa. Am mai mancat un mar sau o portocala, ceai cu zahar indulcit normal. In dieta se spune ca poti 50 gr. zahar, ceea ce dupa parerea mea este mult. Eu am avut septicemie si in felul acesta mi-am dezintoxicat organismul(orezul este cel mai mare dezintoxicant natural) de cefalosporinele care le luasem (medicamente foarte puternice). Am dat jos 15 kg. Este destul de greu la inceput. Eu orezul nu-l mai pot inghiti. Cura am tinut-o acum 4,5 ani.
Acum tin Atkins.