Gimnastica - Radu T si Cindy

•  
    • 6 mesaje
    30 Nov 2005, 22:57
    0 0
    Ati incercat sa faceti gimnastica dupa casetele cu Cindy si Radu?
    Ce parere aveti, dau rezultete? O fi suficient? In ce ritm lucrati, zilnic sau la 2-3 zile?
    Dragi Eve, astept grabnic raspuns si sper sa ne sfatuim impreuna ....
    MARIA
  •  
    • 67 mesaje
    1 Dec 2005, 01:58
    0 0
    Eu am una din casete, mai exact a doua pe care au scos-o, de vreo 7 ani.
    Imi place la nebunie dar din pacate nu am vointa sa fac sport tot timpul.
    Cel mai mult imi place ca iti lucreaza tot corpul. Chiar si in perioadele in care mergeam des la sale, dupa ce faceam caseta asta aveam febra in tot corpul.
    Cred ca daca faci o data la 2 zile este ok.
  •  
    • 6 mesaje
    1 Dec 2005, 22:16
    0 0
    Caseta pe care o am eu este inregistrata in 1992 si cred ca este prima . Am vazut la un magazin o alta caseta, cred ca mai recenta, dar mi-as cumpara-o doar daca ar fi o completare a primei.
    Puteti compara cele doua (sau cate or fi) casete?
    Deocamdata ma simt excelent cu caseta mea dar cred ca intr-o luna o sa ma plictisesc. Voua vi s-a intamplat?
    Maria
  •  
    • 67 mesaje
    4 Dec 2005, 20:16
    0 0
    Eu am ambele casete. Prima se numeste "Modeleza-ti trupul" iar a doua ceva de genul"O noua dimensiune".
    Prima caseta are 2 seturi de exercitii de 40 si 45 de minute iar a doua un singur set de 60 de minute.
    Nu stiu daca are sens sa-ti iei cealalta caseta; seamana foarte mult intre ele. De exemplu incalzirea este identica. Deosebirea ar fi ca in prima caseta sunt serii de exercitii care se repeta de cate 3,4 ori, pe cand in cea de-a doua nu se repeta nici un exercitiu.
    Eu am lucrat dupa cea de-a doua caseta si imi place mai mult. Oricum ambele sunt destul de plictisitoare si trebuie sa ai vointa sa lucrezi dupa ele regulat, ceea ce mie imi lipseste.
  •  
    • 345 mesaje
    5 Dec 2005, 04:12
    0 0
    din ce spunetzi voi reiese ca tot mai bine este sa mergi la sala decat sa te bazezi pe disciplina/ambitia de acasa...
  •  
    • 841 mesaje
    5 Dec 2005, 10:42
    0 0
    da, la sala ii vezi pe toti muncind din greu si te antreneaza si pe tine mai mult.
    eu am cartea lui radu si am gasit sfaturi folositoare in ea...antrenamente personalizate ale vedetelor...
  •  
    • 53 mesaje
    13 Dec 2005, 09:09
    0 0
    fetelor,as vrea si eu casetele astea. se mai gasesc pe undeva??

in alta ordine de idei la sala mai vezi si cate o "luciu" si iti vine sa te duci direct la frigider ca luciu tot nu anungi. pe mine asta ma deprima
  •  
    • 6 mesaje
    13 Dec 2005, 23:11
    0 0
    Am cumparat a !!-a caseta de la Carrefour.
    Oricum prima este mai buna pentru ca a doua are prea multe sarituri. Daca sar in casa asa cu greutatea mea se ridica norisorii de praf. Prima este mai statica si are doua parti.
  •  
    • 165 mesaje
    1 Ian 2006, 13:51
    0 0
    Eu am pe calculator programul de aerobic al lui Cindy Crawford, care se numeste "Shape your body" sau asa ceva. Pare destul de bun, sincer nu m-am apucat niciodata de el.Credeti ca daca lucrez acasa este la fel de eficient ca si mersul la sala? A reusit cineva sa se tina de un program individual, acasa?...
  •  
    • 13 mesaje
    2 Ian 2006, 11:43
    0 0
    daca ai pe calc...m-ar interesa si pe mine.
    deci daca poti trimite-mi si mie pe adresa de mail de pe eva sau nico_moflea@yahoo.com
    ms
  •  
    • 1101 mesaje
    3 Ian 2006, 00:08
    0 0
    Bijou de unde ai luat programul?
  •  
    • 1057 mesaje
    3 Ian 2006, 14:08
    0 0
    bijou, si eu vreau programul...deihdree@yahoo.com! Iti multumesc anticipat!
  •  
    • 13 mesaje
    3 Ian 2006, 17:53
    0 0
    daca poti sa imi trimiti si mie programul pe adresa thaisia@eva te rog frumos.pupici si mersi
  •  
    • 21 mesaje
    3 Ian 2006, 18:59
    0 0
    si eu vreau,daca esti draguta.
    adana_nico@yahoo.com
    multumesc!
  •  
    • 165 mesaje
    3 Ian 2006, 20:45
    0 0
    E plin odc-ul de programe diverse de aerobic, cindy crawford, billy blanks, etc. Momentan am calculatorul virusat , asa ca nu risc sa trimit si altcuiva..."bucuria", dar programul de aerobic de care vorbeam poate fi gasit pe odc/dc++.
  •  
    • 165 mesaje
    3 Ian 2006, 20:45
    0 0
    E plin odc-ul de programe diverse de aerobic, cindy crawford, billy blanks, etc. Momentan am calculatorul virusat , asa ca nu risc sa trimit si altcuiva..."bucuria", dar programul de aerobic de care vorbeam poate fi gasit pe odc/dc++.
  •  
    • 13 mesaje
    4 Ian 2006, 09:41
    0 0
    mersi pt informatie.pupici
  •  
    • 67 mesaje
    6 Ian 2006, 21:16
    0 0
    Pe ce hub-uri ai gasit inregistari cu aerobic? Eu am cautat toata ziua de mi-a venit rau si nu am gasit mare lucru.
  •  
    • 17 mesaje
    10 Ian 2006, 21:01
    0 0
    Buna, evelor!
    Am citit ce ati scris despre casetele cu gimnastica. Unde as putea sa le gasesc si eu? La ce fel de magazine sa caut? Eu sunt din Iasi.
    Tin minte ca acum o perioada de timp era o revista cu un cd sau dvd cu gimnastica, unde era instructor o tipa blonda. Mai stiti cumva la ce revista?Va multumesc anticipat!