Gimnastica - Radu T si Cindy
-
0 0Ati incercat sa faceti gimnastica dupa casetele cu Cindy si Radu?
Ce parere aveti, dau rezultete? O fi suficient? In ce ritm lucrati, zilnic sau la 2-3 zile?
Dragi Eve, astept grabnic raspuns si sper sa ne sfatuim impreuna ....
MARIA -
Eu am una din casete, mai exact a doua pe care au scos-o, de vreo 7 ani.
Imi place la nebunie dar din pacate nu am vointa sa fac sport tot timpul.
Cel mai mult imi place ca iti lucreaza tot corpul. Chiar si in perioadele in care mergeam des la sale, dupa ce faceam caseta asta aveam febra in tot corpul.
Cred ca daca faci o data la 2 zile este ok. -
Caseta pe care o am eu este inregistrata in 1992 si cred ca este prima . Am vazut la un magazin o alta caseta, cred ca mai recenta, dar mi-as cumpara-o doar daca ar fi o completare a primei.
Puteti compara cele doua (sau cate or fi) casete?
Deocamdata ma simt excelent cu caseta mea dar cred ca intr-o luna o sa ma plictisesc. Voua vi s-a intamplat?
Maria -
Eu am ambele casete. Prima se numeste "Modeleza-ti trupul" iar a doua ceva de genul"O noua dimensiune".
Prima caseta are 2 seturi de exercitii de 40 si 45 de minute iar a doua un singur set de 60 de minute.
Nu stiu daca are sens sa-ti iei cealalta caseta; seamana foarte mult intre ele. De exemplu incalzirea este identica. Deosebirea ar fi ca in prima caseta sunt serii de exercitii care se repeta de cate 3,4 ori, pe cand in cea de-a doua nu se repeta nici un exercitiu.
Eu am lucrat dupa cea de-a doua caseta si imi place mai mult. Oricum ambele sunt destul de plictisitoare si trebuie sa ai vointa sa lucrezi dupa ele regulat, ceea ce mie imi lipseste. -
Eu am pe calculator programul de aerobic al lui Cindy Crawford, care se numeste "Shape your body" sau asa ceva. Pare destul de bun, sincer nu m-am apucat niciodata de el.Credeti ca daca lucrez acasa este la fel de eficient ca si mersul la sala? A reusit cineva sa se tina de un program individual, acasa?...
-
Buna, evelor!
Am citit ce ati scris despre casetele cu gimnastica. Unde as putea sa le gasesc si eu? La ce fel de magazine sa caut? Eu sunt din Iasi.
Tin minte ca acum o perioada de timp era o revista cu un cd sau dvd cu gimnastica, unde era instructor o tipa blonda. Mai stiti cumva la ce revista?Va multumesc anticipat!