tinctura din flori de soc

•  
    • 13 mesaje
    29 Nov 2005, 17:34
    0 0
    Stiu ca tinctura se ia la ora 18, intrebarea mea este , daca o iau mai tarziu , adica pe la ora 23, are acelas efect?Din cauza job-ului nu o pot lua la ore fixe , si in plus imi da o stare de ameteala.Deja am cumparat-o si nu stiu daca pot s-o iau "de capul meu".
  •  
    • 5 mesaje
    12 Dec 2005, 20:23
    0 0
    si eu am citit acesta cura in Formula As, luam in 1 zi o lingurita, a 2 zi 2 ling, pana la 50 si apoi descrescator, vreau sa-ti spun ca este o prosytie , nu am slabit deloc si am mai dat si banii degeaba. ASA CA RENUNTA!Parerea mea, tot de tine depinde sa slabesti, renuntand la alimentele care ingrasa. Te pup!
  •  
    • 430 mesaje
    14 Dec 2005, 07:51
    0 0
    Fetelor doar nu va asteptati ca saraca tinctura sa va slabeasca?!!!! Eu personal nu am folosit, beau in schimb foarte des ceai de soc deoarece este foarte bun la digestie si ajuta la detoxifierea organismului. Acesta e si beneficiul tincturii, va ajuta alaturi de o dieta si sport sa slabiti, ajuta mult digestia. E o prostie sa gandesti ca o tinctura, o crema sau alte prostii slabesc. Mancati sanatos, faceti miscare si slabiti garantat si va si mentineti in timp.
  •  
    • 1 mesaje
    14 Dec 2005, 12:33
    0 0
    unde gasesti aceasta tinctura la farmacii ,la plafare?!