Remodelare - REZULTATE
-
0 0Eu, ca si multe dintre voi, merg de ceva vreme la saloane de remodelare. Si chiar sunt curioasa ce rezultate ati mai obtinut si voi...
Hai sa ne spunem cu totii parerile REALE!!!! -
Am deschis subiectul asta pentru rezultate, de saloane se vorbeste la multe alte topicuri. Eu am incercat mai multe, acum m-am oprit la unul care mi-e in drum si unde mi-e mie bine.
Am facut prima data impachetari cu parafango si electro. Apoi electro cu masaj. Acum fac vacuum, electro si bonusurile le-am luat de impachetari.
Eu pot sa spun ca, din iulie pana acum, am pierdut 10 cm in talie, si asta chiar daca am fost in concediu si mi-am facut de cap pe plan culinar...Dar dupa, am tinut si dieta.
Alte rezultate? -
Buna Alys77. Eu sunt din Constanta si as vrea sa merg la un centru de modelare corporala. Ma intereseaza ce astfel de centru frecventezi tu si cat esti de multumita de rezultatele de pana acum. Care este pretul pentru sedintele de electro pe care le-ai facut tu pentru coapse.
(coapsele reprezinta o adevarate problema pentru mine pe care nu am rezolvat-o cu dieta si ceva sport)