starvac
-
0 0ce stiti despre starvac, ca metoda de slabit
a dat rezultate? -
Buna,
eu fac vacuum, nu starvac pentru ca mi se pare f. scump.
Principiul e acelasi la toate, e de fapt un aspirator care functioneaza pe baza unei pompe de vid.
Eu una n-as avea curaj sa-mi fac la sini pentru ca exista posibilitatea de traumatism din cauza aspiratiei si dupa cum se stie, orice mic traumatism la sin poate duce la aparitia unei tumori. -
Buna,
Te dor sinii sau muschii?
Electrostimualrea n-are treaba cu glanda mamara ci doar cu musculatura care sustine sinul.
Daca e o durere gen febra musculara e OK (desi ar trebui sa reduci intensitatea la aparat). Daca e chiar o durere de sin cred ca ar trebui sa te opresiti si sa consulti un medic ginecolog sau endocrinolog inainte sa continui.
Pericolul e ca cei care-ti pun electrozii sa nu fie bine pregatiti, sa nu aiba cunostiinte suficiente de anatomie si in consecinta sa nu "nimereasca" muschii tinta.
Cu sinii nu e de glumit! Sint foarte sensibili la traumatisme / tratamente agresive si poti sa te capsusesti cu cine stie ce. -
buna,
si eu am facut tonifiere sini cu electrostimulare si am patit la fel.
Cred ca ADA72 a descris gresit durerea ca fiind la sin, de fapt e febra musculara.
Eu facusem tractiuni si flotari si am recunoscut imediat ca e febra musculara.
Cineva care nu face gimanstica insa poate sa o confunde cu "durere de sin".
Sfatul meu: redu putin intensitatea in timpul sedintei si ia o aspirina dupa aceea.
Daca nu mai apare durerea, stii sigur ca a fost de origine musculara.