starvac

•  
    • 12 mesaje
    22 Nov 2005, 22:11
    0 0
    ce stiti despre starvac, ca metoda de slabit
    a dat rezultate?
  •  
    • 12 mesaje
    26 Nov 2005, 16:14
    0 0
    am fost azi la o sedinta gratuita de starvac
    mi s-a pus niste bidonase pe san
    am stat vreo 10 min
    acum sunt putin mai ridicati
  •  
    • 65 mesaje
    28 Nov 2005, 10:05
    0 0
    Buna,
    eu fac vacuum, nu starvac pentru ca mi se pare f. scump.
    Principiul e acelasi la toate, e de fapt un aspirator care functioneaza pe baza unei pompe de vid.
    Eu una n-as avea curaj sa-mi fac la sini pentru ca exista posibilitatea de traumatism din cauza aspiratiei si dupa cum se stie, orice mic traumatism la sin poate duce la aparitia unei tumori.
  •  
    • 31 mesaje
    28 Nov 2005, 12:22
    0 0
    Buna,
    Am inteles ca ai facut o sedinta gratuita, dar te-ai interesat cit costa o sedinta de starvac?
    Dar nu pentru sini, ca si eu am reticente in ce priveste chestia asta, poate fi periculos...
  •  
    • 725 mesaje
    28 Nov 2005, 12:50
    0 0
    Scuze ca ma bag la "starvac" cu o intrebare despre electro stimulare pt tonifiere sani, insa am facut 2 sedinte la interval de o saptamana si ma dor sanii. A mai patit cineva?

multumesc
  •  
    • 24 mesaje
    28 Nov 2005, 13:06
    0 0
    Buna,
    Te dor sinii sau muschii?
    Electrostimualrea n-are treaba cu glanda mamara ci doar cu musculatura care sustine sinul.
    Daca e o durere gen febra musculara e OK (desi ar trebui sa reduci intensitatea la aparat). Daca e chiar o durere de sin cred ca ar trebui sa te opresiti si sa consulti un medic ginecolog sau endocrinolog inainte sa continui.
    Pericolul e ca cei care-ti pun electrozii sa nu fie bine pregatiti, sa nu aiba cunostiinte suficiente de anatomie si in consecinta sa nu "nimereasca" muschii tinta.
    Cu sinii nu e de glumit! Sint foarte sensibili la traumatisme / tratamente agresive si poti sa te capsusesti cu cine stie ce.
  •  
    • 24 mesaje
    28 Nov 2005, 13:11
    0 0
    buna,
    si eu am facut tonifiere sini cu electrostimulare si am patit la fel.
    Cred ca ADA72 a descris gresit durerea ca fiind la sin, de fapt e febra musculara.
    Eu facusem tractiuni si flotari si am recunoscut imediat ca e febra musculara.
    Cineva care nu face gimanstica insa poate sa o confunde cu "durere de sin".
    Sfatul meu: redu putin intensitatea in timpul sedintei si ia o aspirina dupa aceea.
    Daca nu mai apare durerea, stii sigur ca a fost de origine musculara.
  •  
    • 725 mesaje
    28 Nov 2005, 15:26
    0 0
    fetelor si eu fac sport, ma rog, faceam, stiu ce-i aia febra musculara. Asta e cumva in interiorul sanului. Cam asemenator cu cea premenstruala dar mai intensa. De m-am suspectat ca-s insarcinata.Insa nu pot stii decat dupa o saptamana.Foarte ciudat.