Nu am cu cine sa merg la sala :(
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
21 Nov 2005, 00:110 0Fetelor voi mergeti singure la sala?Eu m-am inscris de vreo trei ori si nu m-am tinut si mie frica ca odata cu venirea frigului vor veni si kg in plus pe care le-am dat cu greu jos
Ce sa fac? Acasa nu am vointa de a face exercitii...amicele mele imi tot spun ca vor merge la sala dar ma duc cu zaharelul....Eu am slabit vreo 8 kg cu dieta disociata 3-3-3 cam in 2 luni iar acu greutatea mea variaza,adica de la 48 cand ajung la max 51 tin 2-3 zile dieta si le dau jos dar ma tem ca nu e tocmai sanatos...asa ca vreau sa ma apuc de sport pentru ca sincera sa fiu am nevoie de masa musculara...Pentru cele care vor sa scape de celulita le recomand masaje si impachetari cu supliform,,la mine au dat rezultate foarte buna. -
21 Nov 2005, 09:16scumpa si eu sunt tot din galati si vreau sa merg la sala dar nu am cu cine... si nici nu stiu unde...
Poate ca mergem impreuna, dar eu vreau sa incep pe 10-11 decembrie, ca pana atunci vreau sa dau jos cateva kg. -
22 Nov 2005, 02:01Pai tinem legatura ca nici eu nu am timp sa merg prea curand.Cand te hotarashti sa-mi trimiti un mail pe ely19gl@yahoo.com,sper sa tinem legatura,poate mai schimbam ceva pareri despre diete....Te pup.pa
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness