Supa de varza

•  
    • 11 mesaje
    18 Nov 2005, 10:19
    0 0
    Buna fetelor! As vrea sa va intreb daca dieta cu supa de varza este eficace. Vreau sa slabesc vreo 5 Kg pana la Revelion.
    Astept raspuns.
    Pupici.
  •  
    • 156 mesaje
    18 Nov 2005, 10:56
    0 0
    Cu siguranta ca o sa slabesti. Si eu am tinut-o, dar bineinteles ca dup-aia daca incepi sa bagi in tine (asa cum am facut si eu ,o sa le pui la loc. Merita sa incerci.
    Succes!
  •  
    • 11 mesaje
    18 Nov 2005, 12:05
    0 0
    Multumesc mult de raspuns. Indraznesc sa intreb de reteta genuina. Nu vreau sa pun ingrediente aiurea. Ai mancat numai supica sau si altceva? E adevarat ca poti sa mananci cat vrei? Tu cat ai slabit si cat ai tinut cura?
    Multumesc.
  •  
    • 156 mesaje
    18 Nov 2005, 12:30
    0 0
    Sa-ti zic sincer eu n-am respectat cantitatile de legume din reteta. Nu conteaza daca in loc de 2 rosii de ex. pui 3. In reteta scrie ca poti sa mananci si altceva pe langa ea. Banuiesc ca nu ai reteta din moment ce ai intrebat (o gasesti sigur pe net). De slabit nu mai stiu ce sa-ti zic ca a trecut ceva timp de cand am tinut-o. Oricum ti-am zis ca slabesti sigur..n-ai cum sa nu slabesti pt. ca are foarte putine calorii si iti umple stomacu.
    Sa-mi zici daca ai gasit-o!Pa-pa!
  •  
    • 11 mesaje
    18 Nov 2005, 13:16
    0 0
    Da, am gasit-o! Pe www.ele.ro Acolo scrie ca poti sa mananci fructe si legume, pe parcurs poti sa adaugi si carne, apoi orez. Te mai intreb odata daca ai mancat cat ti-a trebuit. Nu faceai foame?
  •  
    • 156 mesaje
    18 Nov 2005, 14:17
    0 0
    Pai foamea n-o faceam..da mi-era pofta de diverse Bineinteles ca asta se intampla la orice regim. Supa poti sa mananci cata vrei, dar cand am fost la ziua de carne puteam sa mananc si 3 kile, dar ma mai abtineam
    Sper ca te-am mai lamurit
  •  
    • 13 mesaje
    18 Nov 2005, 15:22
    0 0
    salut!
    am primit mail-ul tau si ti-am trimis si io unul.Dupa ce-l citesti,contacteaza-ma!te astept!pupici
  •  
    • 348 mesaje
    19 Nov 2005, 11:28
    0 0
    Buna,
    pentru lynn:

Este o anumita reteta la supa de varza, ai voie in fiecare zi sa mai mananci cate ceva pe langa, (ex: 1 zi fructe+supa de varza, 1 zi legume+supa de varza....etc), dar in nici un caz paine. Dupa ce ajungi la greutatea dorita trebuie sa ai foarte mare grija ce mananci. Ar fi bine sa maresti cantitatile treptat si painea evitata cat mai mult. BAfta!
  •  
    • 11 mesaje
    19 Nov 2005, 21:07
    0 0
    Mutumesc, Anca! Sigur ca fara paine. Ce ma fac ca nu pot sa ma abtin de la cioco? Tare e greu.
    Astazi am facut supa de varza. A iesit destul de bunicica la gust, am pus si o crenguta de cimbru, marar si patrunjel. Am mancat pana cum vreo 3 castronele, dar tot imi este foame. Si am o burta asa de mare, de ma strang si pantalonii de pijama.
  •  
    • 228 mesaje
    19 Nov 2005, 23:00
    0 0
    Vreau si eu reteta poate sa imi dea si mie cineva un link ceva?
    Eu am nascut acum doua luni si am ceva kg de dat jos. Ar trebui vreo 12 sa ajung lagreutatea initiala deci...am nevoie de voi

si inca ceva...orezul ingrasa???

pupici!
  •  
    • 11 mesaje
    20 Nov 2005, 13:04
    0 0
    Reteta o gasesti pe www.ele.ro la slabire.
    Eu aveam 56,8 kg ieri dimineata. Azi m-am cantarit din nou si am 58,5. Toata ziua de ieri am mancat supa de varza, fara fructe sau legume. Oare chiar da rezultate?
  •  
    • 228 mesaje
    20 Nov 2005, 14:35
    0 0
    cred ca ai gresit greutatile...dupa cum ai zis tu, te-ai ingrasat....cred ca ai inversat greutatile! dar totusi...e ceva...maine ia ghici ce mananc??
  •  
    • 11 mesaje
    21 Nov 2005, 09:53
    0 0
    Nu am gresit greutatile, azi dimineata tot 58,5 am avut. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Nu se poate! Chiar un kil jumate mai mult in doua zile?
  •  
    • 767 mesaje
    21 Nov 2005, 17:10
    0 0
    Fetelor, sunt si eu cu voi. Adica de azi am inceput dieta si sper sa ma ajute Dumnezeu sa ma tin de ea. Fac si sport si masaj(2-3 ori pe saptamana). Am nevoie doar de incurajari...
  •  
    • 228 mesaje
    22 Nov 2005, 02:57
    0 0
    pai poate ai folosit alt cantar sau ai fost imbracata cu alte haine ( asta e scuza mea de fiecare data cand imi arata mai mult cantarul )
    daca ai mancat doar supa de varza...mi se pare imposibil sa te fi ingrasat...mai ales 1,5 kg.
    asta seara am mancat si eu supa de varza...maine ma cantaresc, si apoi dupa trei zile sa vedem daca fac ceva progrese..
    partea haioasa este ca sunt dependenta de ciocolata si de orice contine ciocolata...sper sa ma pot abtine
    in plus, eu trebuie sa gatesc sotului care nu tine cura de slabire...pe langa mancarea de fiecare zi(niciodata nu mananca mancare de pe o zi pe alta...gatesc zilnic) ii mai fac si pachetelul pentru la serviciu...fripturici si tot elul de bunatati...si eu sunt asa pofticioasa......
  •  
    • 377 mesaje
    22 Nov 2005, 12:06
    0 0
    Buna fetele!

Am tinut si eu aceatsa dieta acum 2 ani si am slabit 11 kg intr-o luna si jumatate. A fost cea mai eficienta dieta pe care am tinut-o, din nenumarate diete cate au fost...secretul ei este ca trebuie tinuta "ca la carte", trebuie respectata intocmai. Ma refer aici la alimentele care se consuma langa supa. Eu am baut numai ceaiuri, a fost groaznic fara cola, asta mi-a lipsit cel mai mult.
    Am tinut atunci dieta si alta data nu am mai putut. Nu mai vreau sa aud de supa de varza! Numai mirosul si imi face rau. Nu poate fi tinut regimul de prea multe ori, adevarul este ca ti se acreste de la supa.
    Insa e un regim eficient. Bafta multa! Merita tinut.
  •  
    • 11 mesaje
    22 Nov 2005, 12:11
    0 0
    Sheiva, te rog sa ne dai amanunte. Ce inseamna ca la carte? Ce ai mancat pe langa supa. Ce reteta de supa ai? Fii buna si ne raspunde.
    Pupici.
  •  
    • 11 mesaje
    22 Nov 2005, 12:13
    0 0
    Nu conteaza cantitatea?
  •  
    • 228 mesaje
    22 Nov 2005, 13:39
    0 0
    iynn reteta e pe ele.ro
    eu de ieri am inceput...e cam greut...deja mi s-a ca taiat de atata varza...dar mai incerc o zi doua ca n-o fi foc...sa vedem daca da rezultate.
    bafta!!
  •  
    • 767 mesaje
    22 Nov 2005, 14:02
    0 0
    Fetelor, dieta e si in revista "Ce se intampla doctore" de noiembrie. Si eu am inceput ieri ! Aseara a fost mai greu (am mai tinut regimul si prima zi e cea mai grea pt ca stomacul meu accepta greu combinatia "ucigasa" supa + fructe) si am "scapat" doar un biscuit pt ca ma rodea stomacul - nu de foame cat de fructe...
    Azi insa e mult mai bine, am trecut pe morcovi, ciuperci, salata verde.