Supa de varza
-
0 0Buna fetelor! As vrea sa va intreb daca dieta cu supa de varza este eficace. Vreau sa slabesc vreo 5 Kg pana la Revelion.
Astept raspuns.
Pupici. -
Sa-ti zic sincer eu n-am respectat cantitatile de legume din reteta. Nu conteaza daca in loc de 2 rosii de ex. pui 3. In reteta scrie ca poti sa mananci si altceva pe langa ea. Banuiesc ca nu ai reteta din moment ce ai intrebat (o gasesti sigur pe net). De slabit nu mai stiu ce sa-ti zic ca a trecut ceva timp de cand am tinut-o. Oricum ti-am zis ca slabesti sigur..n-ai cum sa nu slabesti pt. ca are foarte putine calorii si iti umple stomacu.
Sa-mi zici daca ai gasit-o!Pa-pa! -
Buna,
pentru lynn:
Este o anumita reteta la supa de varza, ai voie in fiecare zi sa mai mananci cate ceva pe langa, (ex: 1 zi fructe+supa de varza, 1 zi legume+supa de varza....etc), dar in nici un caz paine. Dupa ce ajungi la greutatea dorita trebuie sa ai foarte mare grija ce mananci. Ar fi bine sa maresti cantitatile treptat si painea evitata cat mai mult. BAfta! -
Mutumesc, Anca! Sigur ca fara paine. Ce ma fac ca nu pot sa ma abtin de la cioco? Tare e greu.
Astazi am facut supa de varza. A iesit destul de bunicica la gust, am pus si o crenguta de cimbru, marar si patrunjel. Am mancat pana cum vreo 3 castronele, dar tot imi este foame. Si am o burta asa de mare, de ma strang si pantalonii de pijama. -
pai poate ai folosit alt cantar sau ai fost imbracata cu alte haine ( asta e scuza mea de fiecare data cand imi arata mai mult cantarul
)
daca ai mancat doar supa de varza...mi se pare imposibil sa te fi ingrasat...mai ales 1,5 kg.
asta seara am mancat si eu supa de varza...maine ma cantaresc, si apoi dupa trei zile sa vedem daca fac ceva progrese..
partea haioasa este ca sunt dependenta de ciocolata si de orice contine ciocolata...sper sa ma pot abtine
in plus, eu trebuie sa gatesc sotului care nu tine cura de slabire...pe langa mancarea de fiecare zi(niciodata nu mananca mancare de pe o zi pe alta...gatesc zilnic) ii mai fac si pachetelul pentru la serviciu...fripturici si tot elul de bunatati...si eu sunt asa pofticioasa...... -
Buna fetele!
Am tinut si eu aceatsa dieta acum 2 ani si am slabit 11 kg intr-o luna si jumatate. A fost cea mai eficienta dieta pe care am tinut-o, din nenumarate diete cate au fost...secretul ei este ca trebuie tinuta "ca la carte", trebuie respectata intocmai. Ma refer aici la alimentele care se consuma langa supa. Eu am baut numai ceaiuri, a fost groaznic fara cola, asta mi-a lipsit cel mai mult.
Am tinut atunci dieta si alta data nu am mai putut. Nu mai vreau sa aud de supa de varza! Numai mirosul si imi face rau. Nu poate fi tinut regimul de prea multe ori, adevarul este ca ti se acreste de la supa.
Insa e un regim eficient. Bafta multa! Merita tinut. -
Fetelor, dieta e si in revista "Ce se intampla doctore" de noiembrie. Si eu am inceput ieri ! Aseara a fost mai greu (am mai tinut regimul si prima zi e cea mai grea pt ca stomacul meu accepta greu combinatia "ucigasa" supa + fructe) si am "scapat" doar un biscuit pt ca ma rodea stomacul - nu de foame cat de fructe...
Azi insa e mult mai bine, am trecut pe morcovi, ciuperci, salata verde.