a slabit cineva cu slemol?

•  
    • 387 mesaje
    16 Nov 2005, 09:32
    0 0
    salut,daca ati slabit sa-mi spuneti cate kg si in cat timp? va pup si astept raspunsurile voastre.
  •  
    • 13 mesaje
    17 Nov 2005, 23:36
    1 2
    da,eu am slabit fara sa renunt la alimentele preferate.Sunt din iasi si din intamplare am descoperit un super program de nutritie interna si externa.Cam scump,dar am vazut rezultatele si m-a tentat,oricum a meritat.eu am avut nevoie de 5kg sa slabesc si am reusit fara probleme.daca vrei mai multe informatii,adresa mea este ilona_bulmau@yahoo.com.te astept si nu dispera,totul e posibil!!!!!!!!te pup
  •  
    • 551 mesaje
    19 Nov 2005, 23:05
    1 0
    iaaaaaarrrr herbalife????? mai lasati-ne cu porcaria asta!!! eu m-am ingrasat 15 kg dupa ce am oprit " nutritia" voastra de rahat si asta dupa ce am cheltuit 20 mil!!!!!
  •  
    • 13 mesaje
    20 Nov 2005, 22:13
    1 0
    Imi pare foarte rau pt tine,dar sunt sigura ca nu ai respectat programul.Daca dai iala-n frigider dupa program cred si eu ca te-ai ingrasat.Eu una nu mai am nici o problema,ma mentin super si nu am cheltuit atatia bani.Vezi tu,mai conteaza si vointa...
    Succes in continuare si daca accepti un sfat,trebuie sa-ti doresti cu adevarat....
  •  
    • 65 mesaje
    21 Nov 2005, 09:16
    0 0
    Si eu am slabit cu Herbalife, eram foarte incintata... 10 kg in mai putin de 2 luni.. si in urmatorul an am luat aproape 20, fara sa maninc in nesimtire... credeti-ma!

E poveste din 1995-1996 si de atunci le spun tuturor care vor sa incerce s-o lase balta!!!!!

Intre timp am aflat de zeci de experiente similare, n-am cunoscut inca pe nimeni care sa fi luat Herbalife si sa fi avut efecte care sa se mentina in timp...

Oricum "tratamentul" cu Hebalife se reduce de fapt la o dieta hipocalorica, la care 2 mese sint inlocuite cu cocteiluri si in plus mai iei vitaminte, minerale, etc.

Dietele hipocalorice sint recunoscute pentru efectul yo-yo, cocteilurile poti fi cu usurinta inlocuite pentru ca n-au nici un efect in procesul de slabire, doar dau o senzatie de satietate iar vitamine si minerale se gasesc slava Domnului la preturi de zeci de ori mai mici decit la Herbalife.
  •  
    • 551 mesaje
    21 Nov 2005, 16:46
    0 0
    Se pare ca esti incepatoare intr-ale herbalife-ului, Ilona!
    Si eu, la inceput, eram in extaz. Slabisem 7 kg intr-o luna, eram in culmea fericirii si ma intrebam de ce nu ia toata lumea herbalife...ca e usor de tinut si nu e fff restrictiv si bla bla( radiam de sanatate, cine ma vedea imi zicea ca stralucesc). Am vrut chiar sa ma bag distribuitor, eram suuuuuuper incantata m-am dus si la conferintele alea penale de la intercontinental si eram super incantata.
    Cand am oprit minunatul program de nutritie (ca nu am mai avut bani), fara sa rup frigideru am pus usor-usor, si kg pe care le-am dat jos si inca muuulte altele. Dupa care am vrut iar! sa iau herbalife si am mai tinut o luna in care nu am dat jos nici macar 1 kg nimic!!!.
    Capacul mi l-a pus o tanti, mare sefa pe la herbalife pe care am intalnit-o in autobuz intr-o zi si cand m-a vazut ( aveam 13 kg in plus fata de cand ma vazuse ultima data) mi-a zis ca vai ce bine arat, ca am mai slabit, si ma aburea de parca eram haioasa si nu aveam si eu acasa cantar si oglinda.
    Asa ca ai maaaaare grija ca astia sunt mai rau ca Martorii lui Iehova!!Ti-o spun cu toata sinceritatea!!!
  •  
    • 13 mesaje
    25 Nov 2005, 13:58
    0 1
    Eu iti multumesc pentru gestul tau de a ma preveni,se simte intentia ta de a ma ajuta,insa nu m-ai convins si stii de ce?
    Pt ca tu mi-ai oferit doar povestea ta,urmata de dezamagire,dar eu cu acest program ma simt alta,chiar mi-a schimbat viata si,desi citesc foarte multe pareri negative despre Herbalife,eu inca consider ca,dupa sotul meu,este cel mai bun lucru ce mi se putea incerca! Si nu cred ca-i corect sa descurajezi persoanele ce doresc sa le incerce,de ce le rapesti din start o eventuala reusita?Doar ca tu nu ai reusit?Gandeste-te daca-i drept....
  •  
    • 551 mesaje
    28 Nov 2005, 14:29
    0 0
    Draga mea, vad ca esti super indoctrinata si eu eram la fel! Si mie mi-au zis multe persoane si nu le-am crezut. E sanatatea ta si viatza ta. Eu nu te cunosc.Iti spun doar ca e fff periculos herbalife-ul si are efecte greu reversibile. Nu sunt singura care a patzit-o. In familia mea am fost 4. Intre prieteni multi altii. Iti garantez ca peste ceva timp o sa-ti dai seama despre ce e vorba aici si o sa scrii pe forum cat rau ti-a facut herbalife-ul, si eu o sa fiu aici cu replica " ti-am zis eu". Gandeste-te ca iti distrugi sanatatea fizica si psihica(pt ca asta inseamna kg in plus)E drept...???
  •  
    • 69 mesaje
    29 Nov 2005, 09:31
    0 1
    Sint de acord ca Hebalife e tzeapa, am luat-o si eu.
    Si Ilona, nu cred ca trebuie sa iei sfaturile pe care ti le dau fetele aicea ca pe o incercare de a te descuraja, ele iti impartasesc din experienta lor, ce interes au sa te descurajeze?
    Nu exista nici o "minune" care sa te faca sa slabesti in afara de regim strict, miscare si poate masaj...
    E simplu sa iei tot felul de chestii si sa te astepti sa-si faca treaba ... crede-ma Herbalife e o porcarie...
    Pina la urma e treaba ta ce faci cu banii tai...
  •  
    • 982 mesaje
    5 Feb 2006, 16:14
    0 0
    Deci, a folosit cineva slemol sau numai herbalife?
  •  
    • 163 mesaje
    5 Feb 2006, 17:22
    0 0
    Au dreptate fetele cu herbalife-ul,e o mare pierdere de timp,energie si nu in ultimul rind de ffffff multi bani aruncati degeabaaaaaa!Dar daca nu ne crezi ,incearca si tu si ai sa vezi,fetelor noi am incercat,lasati-o sa se arda si ea cu ciorba ,ca dupa aceea o sa sufle si in iaurt.Noi nu vrem sa te descurajam,vroiam sa te protejam de dezagirea pe care ai sa o ai dupa programul lor de doi bani.Ai sa te convingi singura de tzeapa pe care ai sa o iei,eu iti doresc succes!
  •  
    • 15 mesaje
    6 Feb 2006, 12:16
    1 1
    Draga mea,stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi ,dar de ce nu incerci "elixirul de fructe de soc"?face minuni...sau cel putin a facut la mine .DAca vrei mai multe detalii adresa mea este adriana81@zappmobile.ro.
    te pupacesc si bafta la slabit
  •  
    • 15 mesaje
    6 Feb 2006, 12:33
    0 0
    de ce aceste produse costisitoare ?.incearca totusi"tinctura " si o sa fii f multumita .Este in jor de 16 ron
    pupici
  •  
    • 432 mesaje
    6 Feb 2006, 13:00
    0 0
    Adianagas...spune-mi te rog ce efecte a avut la tine tinctura de soc?cat ai slabit,in cat timp...da-mi detalii.Multumesc
  •  
    • 15 mesaje
    6 Feb 2006, 14:34
    0 0
    silv_s
    draga mea,
    eu am slabit 10 kg in 37 zile(am socat pe toata lumea,nu am spus la nimeni ca iau acest elixir si am intrat in vara cu forme)
    ce imi place la acest elixir este faptul ca nu te infometezi ,nu faci sport(nu imi place)
    am luat asa;
    ziua1 -1 lingurita intr0un pahar cu apa
    ziua2 -2 lingurite...
    ...
    ziua 7-7 lingurite...
    apoi 30 zile cate 9 lingurite..
    am luat la ora 18 zilnic,nu am mancat prajit,dulce carne
    se gaseste la plafar cu 16 ron(la mine in oras)..
    adresa mea de mail adriana81@zappmobile.ro
    astept sa imi spui daca o sa incerci
    am mers pe jos in jur de 30 min pe zi si am facut masaj o data pe saptamana
    pupici
  •  
    • 982 mesaje
    7 Feb 2006, 08:45
    0 0
    Eu am incercat elexirul si nu am reusit decat sa ma ametesc groaznic.
    Si decat sa fiu pe 7 carari dupa ora 18... am preferat sa renunt.
  •  
    • 432 mesaje
    12 Feb 2006, 15:13
    0 0
    Merci mult de tot pt mesaj..am auzit de acest elixir ca e bun la mai multe dar nu l-am incercat insa m-ai convins! de maine ma apuc de el...urati-mi bafta!!! sunt tare pofticioasa...dar o luna o sa fiu tare pe pozitii!!..sper... pupicii si multa vointa fetelor!
  •  
    • 28 mesaje
    12 Feb 2006, 20:51
    0 0
    Irina>cum adica te-a ametit?in c sens?...
  •  
    • 982 mesaje
    12 Feb 2006, 22:45
    0 0
    Contine alcool, deci m-am ametit la propriu. Probabil din cauza ca nu beau deloc alcool, dar si 5-6-7 lingurite sunt un pic cam multe.
  •  
    • 28 mesaje
    13 Feb 2006, 13:19
    1 0
    hahaha!nu ma asteptam la acest raspuns......si totusi dak are alcool ma mir ca ajuta la slabit...ca io stiam ca alcoolul ingrasha...