DUPA ORGASM!! AJUTATI-MA!

•  
    • 25 mesaje
    14 Nov 2005, 12:46
    0 0
    BUNA FETELOR!
    IMI CER SCUZE CA POSTEZ ACEST SUBIECT PE ACEST FORUM, DAR CRED CA ACEST FORUM ESTE CEL MAI SOLICITAT!
    SA VA EXPLIC CE MI SE INTAMPLA: DUPA CE AM ORGASM NU MAI POT CONTINUA SA FAC DRAGOSTE CU PRIETENUL MEU. SENZATIA ESTE DE CONTRACTIE A VAGINULUI SI INCEPE SA MA DOARA DACA EL MAI CONTINUA.
    PUTETI SA IMI SPUNETI DACA MAI SUNT FETE IN ACEEASI SITUATIE, SI CE ESTE DE FACUT IN SITUATIA MEA.
    CREDETI-MA FETELOR CA SUNT DISPERATA!
    AJUTATI-MA!!!!
  •  
    • 430 mesaje
    15 Nov 2005, 11:49
    0 0
    Stai calma nu stiu de ce te agiti ca nu ai motiv. La unele femei asa se intampla, unele pot continua altele nu la fel ca si la barbati.....ei de ce au nevoie de pauza? Crezi ca femeile nu pot avea nevoie de pauza?
  •  
    • 25 mesaje
    16 Nov 2005, 08:58
    0 0
    AM UITAT SA SPUN CA PRIETENUL MEU "TERMINA" MULT MAI TARZIU, SI DE CELE MAI MULTE ORI EU SUNT CEA CARE RAMANE SATISFACUTA. AM INTELES CA SUNT BARBATI CARE EJACULEAZA FOARTE REPEDE SI EI POT REZISTA MULT MAI MULT DUPA PRIMA EJACULARE.
    MIE IMI ESTE FRICA SA NU IL SATISFAC , DESI EL SPUNE CA MA IUBESTE SI CA II SUNT SUFICIENTA.
    REVIN CU ACEEASI INTREBARE: CE POT SA FAC EU PENTRU A PUTEA SA AM MAI MULTE ORGASME????
  •  
    • 158 mesaje
    16 Nov 2005, 18:24
    0 0
    Nu esti singura care are aceeasi chestie.ce-ar fi sa terminati cam in acelasi timp?Sau sa il convingi sa se spele si sa ii faci sex oral pana iti trec durerile?
  •  
    • 25 mesaje
    17 Nov 2005, 10:51
    0 0
    AM INCERCAT SI ASTA.
    DE TERMINAT IN ACELASI TIMP NI SE INTAMPLA FOARTE RAR.
    ALTE PARERI VA ROG?
  •  
    • 1135 mesaje
    17 Nov 2005, 12:57
    0 0
    Nu ma scrie cu Caps, e obositor pentru cei ce citesc.
  •  
    • 25 mesaje
    21 Nov 2005, 10:17
    0 0
    Se pare ca pe acest forum sunt persoane care nu se gandesc decat la diete de slabire.
    FETELOR VA DAU UN SFAT:
    DACA VETI MANCA MAI PUTIN CU MESE REGULATE SI MISCARE CEL PUTIN O DATA PE SAPTAMANA VETI SLABI GARANTAT.
    Eu am slabit 12 kg in 3 luni. bafta!
  •  
    • 1135 mesaje
    21 Nov 2005, 10:30
    0 0
    No, pai ne scuzi ca problema ta nu pasioneaza o tara intreaga. Si vad ca stii sa apesi si butonul de caps cand vrei. Felicitari pentru descoperire si bafta mai departe.
  •  
    • 28 mesaje
    21 Nov 2005, 10:38
    0 0

Chiar sa ne scuzi dc. ne obsedeaza mai mult kg. in plus decit orgasmul...
    Ce sa-i facem daca la unul din capitole mai avem ceva probleme iar la celalat credem ca le-am rezolvat....
    Mai bine vorbesti cu un medic... Credeai ca pe forum se dau solutii universal valabile pentru orice problema?
    Ma ierti, da' te-ai supart ca "vacaru' pe sat"...mai ales ca tu singura ai postat subiectul in sectiunea "diete"....hihihihi
  •  
    • 19 mesaje
    21 Nov 2005, 18:26
    0 0
    Doamne...mare iti este gradina!!!!!!
  •  
    • 25 mesaje
    7 Dec 2005, 10:55
    0 0
    care este problema Avon?
  •  
    • 69 mesaje
    7 Dec 2005, 11:02
    0 0
    Pai problema cred ca e ce naiba cauta subiectul asta la categoria diete?!?!?!?!
  •  
    • 25 mesaje
    7 Dec 2005, 11:05
    0 0
    Poate ca ai observat ca la inceputul mesajului mi-am cerut scuze . Am sperat ca din moment ce este un forum accesat de mai multe persoane voi primi un raspuns satisfacator mai repede
  •  
    • 69 mesaje
    7 Dec 2005, 11:20
    0 0
    Pai e accesat de mai multe persoane interesate de tema respectiva asa ca, dupa cum ai vazut, faptul ca-s mai multe eve pe aici deci in alte parti nu ti-a fost de ajutor pentru ca intrebarea ta nu facea parte din sfera lor de interes...
    E un motiv pentru care forumurile sint impartite pe sectiuni...