DUPA ORGASM!! AJUTATI-MA!
-
0 0BUNA FETELOR!
IMI CER SCUZE CA POSTEZ ACEST SUBIECT PE ACEST FORUM, DAR CRED CA ACEST FORUM ESTE CEL MAI SOLICITAT!
SA VA EXPLIC CE MI SE INTAMPLA: DUPA CE AM ORGASM NU MAI POT CONTINUA SA FAC DRAGOSTE CU PRIETENUL MEU. SENZATIA ESTE DE CONTRACTIE A VAGINULUI SI INCEPE SA MA DOARA DACA EL MAI CONTINUA.
PUTETI SA IMI SPUNETI DACA MAI SUNT FETE IN ACEEASI SITUATIE, SI CE ESTE DE FACUT IN SITUATIA MEA.
CREDETI-MA FETELOR CA SUNT DISPERATA!
AJUTATI-MA!!!! -
AM UITAT SA SPUN CA PRIETENUL MEU "TERMINA" MULT MAI TARZIU, SI DE CELE MAI MULTE ORI EU SUNT CEA CARE RAMANE SATISFACUTA. AM INTELES CA SUNT BARBATI CARE EJACULEAZA FOARTE REPEDE SI EI POT REZISTA MULT MAI MULT DUPA PRIMA EJACULARE.
MIE IMI ESTE FRICA SA NU IL SATISFAC , DESI EL SPUNE CA MA IUBESTE SI CA II SUNT SUFICIENTA.
REVIN CU ACEEASI INTREBARE: CE POT SA FAC EU PENTRU A PUTEA SA AM MAI MULTE ORGASME???? -

Chiar sa ne scuzi dc. ne obsedeaza mai mult kg. in plus decit orgasmul...
Ce sa-i facem daca la unul din capitole mai avem ceva probleme iar la celalat credem ca le-am rezolvat....
Mai bine vorbesti cu un medic... Credeai ca pe forum se dau solutii universal valabile pentru orice problema?
Ma ierti, da' te-ai supart ca "vacaru' pe sat"...mai ales ca tu singura ai postat subiectul in sectiunea "diete"....hihihihi -
Pai e accesat de mai multe persoane interesate de tema respectiva asa ca, dupa cum ai vazut, faptul ca-s mai multe eve pe aici deci in alte parti nu ti-a fost de ajutor pentru ca intrebarea ta nu facea parte din sfera lor de interes...
E un motiv pentru care forumurile sint impartite pe sectiuni...