Pt o dieta cu succes..!>tentant pt voi.
-
0 0Dragele mele.
M`am consultat cu niste medici si am ajuns la concluzia ca o dieta fara sprijin nu da rezultat.
De aceea as dori sa ne strangem mai multe, si sa facem un mic proiect, sa vedem daca da rezultat. As vrea sa imi scrieti cele care sunteti tentate.
Proiectul consta in strangerea mai multor fete, femei care doresc sa piarda in greutate. In fiecare zi, sau saptamana depinde de timp, ne von afisa fiecare ce am mankat in sapatamana, ziua respectiva. Daca va intereseaza, kiar am putea realiza ceva frumos. Sa ne ajutam reciproc.
Astept parerile voastre!!!
~nia.~~ -
Masa musculara nu pui cu diete asta e clar!!!! Mergeti la fitness, eu merg, mananc chiar mult dar sanatos, fac sport, am scapat de celulita si de centimetrii in plus. Nu kilogramele conteaza atat cat felul in care arati, sa ai carnea tare, muschii formati, pielea elastica nu lasata si blegita, asta conteaza!!!! Asa ca mancati sanatos, faceti sport si fiti vesele!!!!
-
ma bucur ca mi-ati raspuns atat de repede. Cele care doresc sa intre-n grup, sa imi scrie pe adresa:
d7e7ta@yahoo.com
V-ash ruga sa imi spuneti varsta, inaltime, kilogramele in plus, dar shi de cele de care vreti sa scapati.
De asemenea daca nu e confidential, as vrea sa stiu daca suntetzi casatorite, cu copii, fumatzi, consumati bauturi alcoolice, medicamente puternice s.a.
Astept mailurile, nu va promit nimic deocamdata in leg. cu rezultatele acestei interesante experiente, dar va promit intrajutorare si sprijin moral.
Va multumesc.
~nia.~~ -
Ma numesc SORI007 şi de cateva zile m-am conectat la Net.Astazi , zi de grevă , lipsa ocupaţie, mi-am spus că as putea, poate, găsi ceva interesant despre curele de slabire, cu care mă tot chinui de multă vreme. si, chiar am găsit. Ideea ta mi se pare superbuna. Avem nevoie de sustinere!De maine voi începe. Abia aştept sa-ti comunic rezultatele (sper sa apara!).Adresa mea sori007@k.ro Pa si mult succes!
-
Mai fetelor sper ca cele care fac sport nu se infometeaza. Mie una mi-a zis clar antrenorul sa nu cumva sa mananc cat o furnica. Dieta nu stiu ce inseamna pentru voi dar sper ca nu portii cat o boaba de mazare sau alte diete care distrug organismul. Mancati sanatos, deci schimbati-va stilul de a manca si atat si nu uitati bineinteles sa faceti sport. Bafta!!!