CUM SLABITI? CE DIETE URMATI?
-
0 0EU INCERC DE UN AN SA SLABESC! DAR CUM? NU MA ABTIN DE LA NIMIC... SI NU REUSESC! DE CE?
IN FIECARE DIMINEATA INCEP CURA, DAR PANA SEARA TREBUIE SA FAC UN PAS GRESIT SI SA MANANC CEVA NEINDICAT SI DACA TOT MANANC... MANANC PANA MA SATUR...
VA ROG AVETI VREO RETETA CARE SA INCLUDA SI CRESTEREA AMBITIEI???
)
PRECIZEZ CA AM 23 DE ANI, 1.62M, 52KG, AM AVUT 47 DAR AM LUAT ANTICONCEPTIONALE SI AM AJUNS SA MA ROTUNJEZ.
VA PUP SI ASTEPT SFATURI SI DIETE... DE LA TOATA LUMEA, PENTRU TOATA LUMEA.
-
iti dau eu ce-ti trebuie.daca esti din iasi,te pot programa la o consultatie gratuita la un nutritionist si-ti prescrie un program super eficient.am slabit fara eforturi si ma si mentin,plus o energie debordanta.E cam scump dar si-a meritat pana la ultimul leut.poti sa ma contactezi la ilona_bulmau@yahoo.com pentru a afla mai multe.te pup!
-
puika, te cred ca este f greu ,stiu cum este ,si eu incepeam regimul ,ma tineam de el ,nu slabeam sau dupa 3 zile nu mai rezistam...si am gasit solutia...mananc dimineata ,fara dulciuri ,fara prajeli ,asta deja banuiesc ca le stii ,dar ceea ce este de fapt noi in regimul meu : Masaj anticelulitic si sedinte de electrostimulare si bicicleta medicinal..Este super si apar rezultatele imediat.
SUCCES! -
Buna
eu sunt din Bucuresti si as putea sa te ajut nu-ti trebuie ambitie, lucrez la firma Herbalifecare are produse din plante si sunt atesate de Instit.de nutritie din America,Nu-ti trebuie ambitie si ncici nu te infometezi iar rezultatele sunt evidente.Nr.meu de tel.0722580 sau 0314086758.Mariana Chirita sau mchirita@yahoo.com -
Buna.Mchirita nu vreau sa te jignesc si te rog sa nu o iei in nume de rau, dar eu am tinut cura de la herbalife si in loc sa slabesc m-am ingresat!Si am tinut-o conform programului dat de voi, degeaba,am si aruncat la gunoi 7 milioane de lei!Nu recomand la nimeni!! de atunci ma chinui sa dau jos cele 5 kg si tot degeaba!!
-
buna la voi
vreau sa va spun ca si eu am tinut un program herbalife, o luna in care iti garanteaza 3 kg. in minus,
dar nu in primele zile am dat 1 kg. si am dat numai putin din cm.
asa ca?
apropo, sa va spun ceva
CONTIN O SUBSTANTA CARE E INTERZISA IN SUA
sunt teapa
am dat 4 mil.
cu care putea sa-mi cumpar o banda de alergat
deci voi faceti ce vreti
si bafta la slabit -
dragelor, subscriu la nemultumirile voastre legate de Herbalife: am tinut trei saptamani in care am rabdat o foame cumplita ( cum nu, cu numai o masa pe zi si doua bauturi), nu am dat nici un gram jos, iar apoi am pus repede 4 kg pe mine de care nu mai scap.Si am dat mai mult de 5 mil. lei...Exact la un aparat de gimnastica ma gandeam si eu ca era mai bine sa fi luat... Acum beau de doua luni ceai chinezesc, dar...nimic.Sunt disperata ca nu mai stiu ce sa fac!
-
Eu am dat 3kg si 3cm pe solduri cu electrostimulare-masaj-dieta usoara(o felie de paine dimineata cu piept de pui sau pate de pui sau zacusca sau altceva) pranz cu peste sau pui si legume, dar nu: mazare, cartofi, fasole boabe.Indicate sunt: pastaile, brocoli, morcov, dovlecel, conopida. Seara idem. La 11 si 17 cate un fruct de preferinta mar sau para, nu banane, smochine, struguri sau prune care sunt foarte dulci.Cam asa ceva. Nu-i tare greu.