Dieta Mihaela Tatu
-
0 0Ati incercat careva aceasta dieta si care au fost efectele
-
Ma numesc Mariana si vreau sa spun ca Mihaela Tatu a tinut un regim cu Herbalife, care este foarte eficient si sanatos eu consum produse, sunt distribuitoare si daca vrei sa stii mai multe suna-ma 0722580131, ideea despre aceste produse ca sunt nocive e data de cei care nici macar nu stiu nimic despre aceste produse,Mariana
-
buna fetelor
si eu am tinut o luna de program cu herbalife si nu am slabit decat 1 kg., si putin din cm., ei garanteaza intre 3-5kg. min. pe luna
dar apoi dupa o luna sa-mi spuna ca sunt persoane care le trebuie mai multe luni sa slabeasca macar 3 kg.
si apropo fetelor produsele acestea ca si forever contin o substanta care e interzisa in u.s.a. (stiu din sursa sigura)
deci?
trageti concluzii
binenteles ca o distribuitoare niciodata nu o sa recunoasca acest lucru
e just
puneti-va in locui ei si imi veti da dreptate
bafta la slabit
sarbatori fericite sa aveti si un an nou mai bun
lali74 -
Buna!
Si eu am slabit cu Herbalife...10 kg...Asta a fost demult...Doi ani mi-am mentinut greutatea dupa care am luat pilule "anti bebe" si m-am ingrasat la loc...poate chiar mai mult....La inceput am dat vina pe anticonceptionale dar ulterior am aflat ca Herbalife-ul e garantat doi ani (e doar o parere)
Dupa cativa ani am mai incercat dar nu a avut acelasi efect....Am slabit mult mai putin poate si pentru ca numai ideea de a manca o singura data pe zi te face sa ti se para un super efort...si chiar sa renunt la un momentdat.
Ce ma deranjeaza e ca distribuitorii incearca sa iti bage pe gat o gramada de produse in loc sa iti explice ce face fiecare, iar alegerea sa fie a ta...Sau cel putin sa te sfatuiasca de bine nu sa se gandeasca la banii pe care ii scot ei...
Cu toate astea....sunt rezultate frumoase si relativ rapide. Probabil ca asta motiveaza...