retete in oala Zepter
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
2 Nov 2005, 21:270 0dragelor, de curand mi-am laut o oala zepter si nu stiu sa gatesc in ea . voi ce gatiti ? cum gatiti? dati-mi si mie retete va rog !
-
26 Nov 2007, 23:03Eu gatesc normal,dar nu pun apa si nici ulei daca pun carne. Toate ingredientele se pun simultan si se fierb in acelasi timp. Este f.f.usor de gatit. Focul trebuie sa fie f. f.f. mic. Adriana
-
26 Nov 2007, 23:17ghiveci cu carne de vitel sau pasare sau porc....
pregatesti toate ingredientele:
2-3 cepe mari;
2 morcovi;
1 dovlecel;
1 telina mica;
4 cartofi mari;
1/4 varza alba;
fasole verde 150g;
mazare verde 150g;
toate legumele se curata se spala si se taie cuburi mari;
rosii sau 3 linguri bulion dizolvat intr-o cescuta de apa;
1 lingura delikat;
carne de pui, vitel sau porc 600-700g taiata in cuburi.
Toate se pun in oala Zepter pusa pe foc si adusa la culoarea verde-aproape de rosu. Se amesteca o sindura data, la inceput, se pune capacul si se da focul mic de tot, ca la bricheta, pe ochiul de aragaz cel mai mic. Nu se mai ridica capacul sau daca il ridici,trebuie sa completezi cu 1/2 cescuta de apa. cam in 30 min. mancarea e gata. Daca vrei sa pui ulei, poti sa pui, fara problema, dar e mai dietetic si e f.bun si fara. -
27 Nov 2007, 22:48gatesc normal pun ceva ulei ..in rest ,am observat ca ingredientele fierb mai repede..spor la treaba!
-
27 Nov 2007, 23:23care e diferenta dintre o oala zepter si una sub presiune? in afara de pret...
ca si mod de gatit,e mai sanatoasa mancarea gatita intr-una mai mult decat intr-alta?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness