De unde cumparati "alimente" Montignac?

•  
    • 58 mesaje
    29 Oct 2005, 03:40
    0 0
    Vreau sa va intreb de unde cumparati paine de secara (fara e-uri si fara sa scrie in compozitie si faina alba),orez integral (am gasit al For you pe Decebal numai ca nu stiu daca e ...integral).Ce sunca mancati la micul dejun?Si daca mancati si dupa ora 8?
  •  
    • 230 mesaje
    29 Oct 2005, 11:08
    0 0
    Buna!
    Eu nu locuiesc in tara, dar mama cumpara faina integrala si naut de la plafar. Orez cred ca a cumparat de la Mega Image.
    Piinea care se gaseste in magazine nu e conforma, asa ca ea face piine acasa.
    Sper ca ti-am dat informatii folositoare.
    Eu nu maninc dupa ora 18, decit in situatii speciale ( musafiri, sint invitata la cina), la sunca, salam, iaurt am renuntat (au amidon, zahar). bafta la cumparaturi
  •  
    • 58 mesaje
    29 Oct 2005, 14:02
    0 0
    Multumesc pentru raspuns!
    Asa ma gandeam si eu sa fac painea acasa cu toate ca nu am mai facut pana acum, dar, sper sa ma descurc.Asa ma gandeam si eu sa nu mai mananc sunca,salam si nici chiar iaurt pt ca nu ma innebunasc dupa cel cu 0% grasimi.Imi e mai greu cu fructele si cu dulcele.Tu esti tot in faza I?Daca da,mai spune-mi ce manaci! Tx! A,si am uitat,ce fel de branza manaci?
  •  
    • 230 mesaje
    29 Oct 2005, 14:15
    0 0
    eu sint in faza I. Dimineata maninc omleta cu ciuperci, cascaval. Piine integrala cu gem(facut de mine), fulgi de secara cu lapte 0% grasime.
    intra pe " regimul Montignac" si " ce gatiti azi - Montignac" si o gasesti mai multe idei.
  •  
    • 58 mesaje
    29 Oct 2005, 14:28
    0 0
    Merci din nou!Intru si acolo dar fiind multe pagini nu am gasit cam ce ma interesa!
  •  
    • 1070 mesaje
    31 Oct 2005, 18:03
    0 0
    cred ca se referea la iaurtul fara fructe..restul nu au zahar, nu-i asa?
    sa inteleg ca grahamul de pe piata nu e bun? ce faceti voi cu faina integrala? am cumparat ca sa mananc sanatos si cand sa fac si eu niste clatite dupa o lunga perioada nu s-au facut..faina avea consistenta unui gris.Nu am stiut ce sa fac cu aluatul...
    paine cu gem? asta mai face parte din regimul lui Montigniac? eu nu prea cred....
  •  
    • 230 mesaje
    1 Nov 2005, 12:08
    0 0
    eu folosesc faina integrala numai la piine. Iaurtul aici are zahar si amidon in compozitie, la cel din tara nu stiu .
    Gemul e facut in casa , fara zahar, deci e conform.
    spor la pierdut kg.
  •  
    • 58 mesaje
    11 Nov 2005, 12:57
    0 0
    Stie cineva unde se gaseste fructoza in Bucuresti?
  •  
    • 449 mesaje
    12 Nov 2005, 10:27
    0 0
    fructoza gasesti la univers all, langa unirea, la etaj, langa zahar si alti indulcitori.
  •  
    • 711 mesaje
    27 Nov 2005, 20:49
    0 0
    Dar orez integral in Bucureti unde gasesc?
  •  
    • 65 mesaje
    28 Nov 2005, 10:08
    0 0
    Orez integral gasesti in supermarketuri (brown rice), fructoza se gaseste si in farmacii.
  •  
    • 711 mesaje
    28 Nov 2005, 18:02
    0 0
    ok, mersi mult.
  •  
    • 50 mesaje
    29 Nov 2005, 19:37
    0 0
    fetelor voi cum va faceti paine in casa? ca eu am facut o data cu tarate si toate cele dar nu prea a crescut si nu s-a copt k-lumea(era f frumoasa la exterior- avea o crusta aurie super) dar in interior era cruda(nu s-a copt)
    pls lamuriti-ma.o puneti in strat subtire ?
  •  
    • 58 mesaje
    1 Dec 2005, 22:23
    0 0
    De unde cumpar din Bucuresti mustar fara zahar?
    nemesdaniela,gaseti retete de paine la gastronomie!
  •  
    • 449 mesaje
    2 Dec 2005, 19:53
    0 0
    nu stiu de unde se cumpara mustar TOTAL fara zahar. da' poti sa te uiti la mustarul care nu are asa de multi carbohidrati. eu am unul care are 0,9% la suta de grame carbohidrati. e bun la gust, f. bun.
    toate bune!
    //v