vreau sa slabesc 10 kg in 2 luni!hellppp

•  
    • 44 mesaje
    23 Oct 2005, 10:50
    0 0
    Stiu ca sunt n subiecte despre diete si cure de slabire, dar as dori niste sfaturi concrete ptr mine. Vreau sa ma apuk de o dieta care sa ma ajute sa slabesc 10 kg in 2 luni.(kg pe care sa nu le mai pun la loc apoi). si nici n`as vrea sa ma infometez pe toata durata regimului.
    sunt sedentara si nici nu cred ca o sa am apuk de sport. aa..si am 1.68m si 65 kg.
    deci..., ce`mi propuneti fetelor? astept experiente proprii.. pplssss
  •  
    • 44 mesaje
    23 Oct 2005, 20:10
    0 0
    chiar nu ma poate ajuta nimeni cu vreo sugestie, vreun sfat, ceva?? :<<<<<
  •  
    • 655 mesaje
    24 Oct 2005, 13:05
    0 0
    Sunt in aceeasi situatie, dar nu cred ca e ceva chiar asa eficient.Incearca Montignac. O colega de-a mea a slabit 17 Kg in 3 luni jumate. Poate e eficienta si la tine. Nu am avut vointa sa ma apuc, dar as vrea neaparat.Bafta!
  •  
    • 3 mesaje
    25 Oct 2005, 20:52
    0 0
    Eu ma gandeam ca daca ai posibilitate sa te duci si pe la un salon de infrumusetare corporala. Uite eu pot sa iti dau un pont. eu marg la ammbra si sa stii ca preturile sunt acceptabile si fetele de acolo sunt dragute si te ajuta in problemele astea, in sensul ca iti pot da niste sfaturi.
    eu zic sa incerci....de ce nu? intra pe site-ul lor si documenteaza-te...ammbra.ro
    Bafta!
  •  
    • 430 mesaje
    27 Oct 2005, 10:27
    0 0
    10 kg in 2 luni?!!!!!!!! o sa le pui garantat inapoi!!!!!!!!! nu asa se slabeste!!!!!!!!
  •  
    • 655 mesaje
    27 Oct 2005, 11:17
    0 0
    Nu mi se pare mult. Eu am slabit 5 kg in doua sapt si am pus la loc in 2 ani, mancand destul de mult
  •  
    • 44 mesaje
    27 Oct 2005, 17:02
    0 0
    hmmmmm...just_do_it ce bine suna!!! 5 kg in 2 saptamani! cum ai reusit???! zi`mi si mie secretul si poate ca am sa incerc si eu! mersi mult si celorlalte fete ptr rasp lor.
  •  
    • 7 mesaje
    1 Nov 2005, 12:09
    0 0
    mergi la nutritionist, singura nu "tine" si mai si iei apoi iar kg...
    POATE !!! nici nu-mi puteam inchipui ca mai pot fi si altfel decit greoaie! si acum sunt ca un ied zburdalnic... si mai am inca 10 kg de dat jos...
    cabinetul este NATURAL SILHOUETTE, este pe coltul strazii Grigore Alexandrescu cu bd.Lascar Catargiu ( deci f central ), nr. de telefon pentru programari 317 43 41. Dr. se numeste Lygia Alexandrescu si te poti vedea cu dinsa dupa ora 16,30. Daca te intreaba de unde ai aflat de ea, spune-i te rog numele meu : Corina Simion. La cum am ajuns sa arat, ea-mi spune \\\\\\\\\\\\\\\"reclama mea vie\\\\\\\\\\\\\\\".Succes, ai incredere mare in ea, e fenomenala, dupa cum ti-am spus, poti vorbi absolut orice cu ea. Eu mi-am dus toate prietenele si colegele la ea, pentru toti ma stiu cum sunt de gurmanda si pofticioasa, deci toti ma stiau si inainte cum aratam. Succes!si tine-ma la curent!
    Corina
  •  
    • 3 mesaje
    1 Nov 2005, 14:22
    1 0
    Incearca disociat, eventual cura Monica Anghel cu cate 3 zile. Dar daca dupa aia de pui sa mananci prajiturici si altele... e de rau.
  •  
    • 19 mesaje
    3 Nov 2005, 21:53
    0 0
    Corina...Ai putea te rog sa-mi spui si mie cat costa o consultatie la nutritionista pe care ai recomandat-o????
    M-ar interesa si pe mine dar...acum stau cam haios cu banii si...pt mine ar fi important sa stiu dinaninte cat trebuie sa scot din buzunar!

astept
  •  
    • 5 mesaje
    10 Nov 2005, 12:19
    0 0
    pot sa iti fac o recomandare f buna. exista o clinica pe numele ei apolo dar este in bucuresti ( nu stiu de unde esti tu), langa benzinaria shell acuma trebuie sa fie mol din 13 sept cu pajurei. la clinica asta lucreaza un doctor pe nume Matasa care poate face asta pt tine dar trebuie sa te duci la el macar o saptamana in fiecare zi iar ca pret, prima consultatie e gratis, a doua pt ca iti face niste analize te costa 400 000 si fiecare sedinta 100.000 dar cerde-ma ca nu o sa suferi de foame sau o sa le pui la loc ( asta nu inseamna ca dupa ce le dai jos sa te indopi). e un medic mai zapacit dar merita toti banii.tel 021.410.17.70 sau 021.410.16.15
  •  
    • 13 mesaje
    17 Nov 2005, 23:46
    0 0
    am eu solutia.am incercat pe propria-mi piele si a dat roade.Dar sa stii ca mai greu e sa te mentii,cu aceste programe e super.Pentru mai multe detalii uite adresa mea de mail ilona_bulmau@yahoo.com