dieta MIHAELA TATU
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Oct 2005, 08:210 0fetelor dar despre dieta mihaelei tatu care face reclama prin prin nu stiu ce reviste .ce parere avetzi ? in ce consta ? sau doar vrea si ea sa castige niste bani ...nu suport pers puse pe capatuiala cu astfel de reclame ...pt ca m`am ars odata ,cu HERBALIFE....
-
24 Oct 2005, 08:53Du-te tu pe idieta.ro si ai sa "vezi" acolo pareri ale unor persoane care s-au ars (la buzunar, mai ales) cu metoda "vedetei". Care, dupa parerea mea, s-a operat peste tot si acum isi recupereaza banii dati.
-
28 Oct 2005, 13:26categoric nuuuuuuuuu!!!!
e pacaleala secolului. eu din fericire nu am picat, dar am avut colege are au crezut minunea. regim cu muguri de bambus nu e pentru romani. o cred ca a mancat cat a vrut, dar nu e pentru buzunarul oricui. iar aspectul coletului e dezastruos. macar de imagine putea sa aiba grija. -
11 Nov 2005, 11:31e groaznic.....a incercat sa-l tina o prietena si e absolut aiurea....e o pacaleala ft. mmaaareeeee!
-
12 Nov 2005, 17:26ai dreptate .. eu sunt una din cele credule ..am dat 800pe un 5 pliculete de ciai si nu au fost bune de nimic...o carte nu prea interesanta.orcum acum arata cool e indragostita..by!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness