STIE CINEVA DACA ALOEVERA POATE SA
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
21 Oct 2005, 11:280 0AM AUZIT DE LA CINEVA CA ALOEVERA AR AJUTA LA SLABIT.STIE CINEVA CEVA DESPRE ASTA???
-
21 Oct 2005, 13:42au la forever, cei cu produse din aloe, niste coktailuri de vitamine care se iau in loc de masa daca vrei sa slabesti. Adica sunt la pliculet si se pun in lapte.
Eu am folosit produse de la ei si am incredere in ele. -
21 Oct 2005, 13:51http://distrib.foreverliving.com/marketing/pageDisplay.do?page=prodCatWeight&siteID=ROM&language=en
uite pagina lor de prezentare, aici zic de mai multe produse, eu stiam numai despre forever lite, despre care stiu sigur ca e pt slabit daca il iei in loc de masa; restul cred ca le-au introdus la slabit doar de reclama. Spun asta pt ca am luat din toate si nu sunt pt slabit decat forever lite. -
21 Oct 2005, 13:53A, si inca ceva.. nu crede tot ce zic agentii de vanzari, ei nu incearca decat sa castige de pe urma ta, nu le pasa de tine. Intr-adevar sunt bune produsele de la forever, dar nu crede si tu ca sunt bune chiar la toate.
-
28 Oct 2005, 10:12iti multumesc mult, am sa intru sa vad despre ce e vorba.Scuze ca nu am mai intrat pana azi sa vad raspunsurile dar chiar nu am avut timp.Pa
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness