DIETA DISOCIATA
-
0 1Evelor,am o mare dilema:vreu sa slabesc in jur de 15 kg si nu stiu ce dieta sa aleg.Am slabit in decurs de 1 an juma'vreo 20 de kg,cu un regin gen"tip de viata",foarte permisiv.
Acum as vrea ceva,cu rezultate rapide si fara senzatie de foame.
Ma gandeam la REGIMUL DISCIAT,acel cu 3 zile carne,3 zile fructe si legume si 3 zile lactate.
Ce parere aveti?(ma tot batea gandul sa incerc un MOTIGNAC sau un ATKINS,dar parka asta ma atrage mai mult
)
well,mai am vreo "colega de suferintza"?
pup -
Pai,m-am hotarit de azi am inceput dieta disociata 3/3/3 .Azi este prima zi de legume si fructe.Si ramin tot pe aici,caci am vazut multe fete care tin aceasta dieta.Problema mea este sa slabesc ca eu din moment ce am slabit nu mai pun inapoi nici un gram!Asa e organismul meu,probabil.Iti multumesc oricum pentru raspuns.Pe curind!
-
Buna dimineata evelor si la multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor ce-i aveti in familie!Dupa cum va spusesem mai devreme ca o sa incep o dieta in ianuarie si m-am tinut de cuvint ,am inceput regimul disociat.Azi este a 5-a zi si pina acum totul este ok!Sper sa mearga aceasta dieta,caci m-am saturat de asa multe diete pe care le-am inceput si apoi le-am abandonat.Oricum ceva s-a schimbat de la acest regim ,nu mai simt nevoia de dulciuri,deh...cine are copii are si ispite (dulciuri)in casa.Si cind te gindesti ca mincam o ciocolata pe zi... Va pup pe toate si pe curind!
-
"neata evelor!De ce ati abandonat acest forum?Dupa cum am spus m-am apucat de regimul disociat de 3/3/3,dar a fost prea greu si am trecut la 1/1/1.Dupa 8 zile am mai putin cu 3kg,si ma simt si bine.Dupa cele 10kg pe care trebuie sa le dau jos voi continua cu un regim mai echilibrat de mentinere pentru stabilizarea greutatii.Va pup si mai povestiti si voi in ce stadiu ati ajuns cu dieta!
-
Dupa cum am mai spus,am renuntat la 3/3/3,pentru ca nu sunt o adepta a carnii,eu am personalizat putin dieta .Dupa 2-3 zile de iaurt,maninc 1-2 zile de legume si fructe,iar zilele de carne,pentru ca tot nu-mi place carnea prea mult le maninc cind stau acasa 1,maxim 2 zile pe saptamina!Numai bine si spor la slabit in continuare!
-
ciao!ce nervi!!! scrisesem un mesaj inainte de acesta si nu s-a postat... asa. spuneam ceva de genul: am tinut si eu un regim din acesta 3/3/3/3/3/3/3
si paapam 3 zile orez, 3 zile legume, 3 zile lactate, 3 zile fructe .. si am slabit in 5 zile 5 kg.. dupa care l-am abandonat. am fost 3 gagici care l-am tinut.. si toate am slabit 5 kg. acum.. nu ar trebuii sa va luati dupa fiecare cat zice ca a slabit pt ca nu toate slabim in acelasi fel.. si depinde si cate kg ai si unde vrei sa ajungi...daca ai 85 de kg ca mine.. dai in 5 zile 5 kile...daca ai 65... poate le dai in 15... cu cat e mai mult tesut adipos cu atat se elimina mai usor la inceput...dupaia devine tot mai greu. Sper ca stiati si voi lucrul acesta si nu va faceti sperante degeaba de fiecare data cand auziti ca, cutarica a slabit atata si cutarica atata. nu vreau sa va descurajez...dar cred ca e mai bine cu sport si asa... De luni vreau sa ma duc sa fac sport..si m-am gandit la tae-bo .. pt ca de ceva timp sunt foarte energica..
Sincer sa va spun... nu m-am omorat eu cu slabitul.. pt ca ma simt bine asa cum sunt.. normal ca ash vrea sa fiu mai slaba...dar.. nu ma urasc pe mine pt cat sunt de grasa sau dealea..ce va mai pot spune...la un moment dat..acu vreun an... sau 2 m-a apucat pe mine sa alerg pe banda.. ma infasuram toata in folie si fugeam pe banda..si mancam numai iaurturi.. si am dat 7 kg in 7 zile.. nu mi-am impus sa fac asta a fost ceva spontan fara sa vreau sa slabesc.. ma simteam bine alergand si mancand iaurturi..si fara sa-mi dau seama am slabit.evident.. mi-a trecut perioada cand aveam chef sa fug si sa mananc iaurturi si m-am ingrasat la loc
cred ca daca mi-as fi impus sa alerg pe banda in fiecare seara timp de o saptamana.. ash fi aruncat banda pe geam in 2 zile...dar asa.. a fost o placere..
asa.. in afara de astea, am un prieten care a slabit in jur de 15 kg cu o dieta de 18 zile.. era "discociata" pe zile.. adica o zi macaroane cu branza.. era incredibila.. intr-o zi erau cartofi prajiti.. intralta chiftelute.. parea simpla.. insa eu nu am reusit sa o tin. prin a3a zi m-au apucat tremuraturile. si-am lasato balta si pe aia..Daca sunteti interesate o pot cauta... poate o mai si gasesc..
Bafta si mult curaj! -
Buna dimineata la toata lumea!Cum mai stai Alessia?Nu stiu cum faci tu cu dieta disociata ,dar eu am personalizat-o putin.In functie de ce as vrea sa maninc,de ce am prin frigider,pot minca 1,2,3 zile doar legume si fructe apoi ,1,2,3 lactate si la fel cu carnea.Asa nu mai sunt stresata ca azi sunt obligata sa maninc un anumit aliment.Luni se fac 2 saptamini de regim si ma voi cintari din nou,la prima cintarire,dupa 8 zile,erau 2kg minus pe cintar.Succes si voua si numai bine!
-
Buna dimineata la toata lumea!Cum mai stai Alessia?Nu stiu cum faci tu cu dieta disociata ,dar eu am personalizat-o putin.In functie de ce as vrea sa maninc,de ce am prin frigider,pot minca 1,2,3 zile doar legume si fructe apoi ,1,2,3 lactate si la fel cu carnea.Asa nu mai sunt stresata ca azi sunt obligata sa maninc un anumit aliment.Luni se fac 2 saptamini de regim si ma voi cintari din nou,la prima cintarire,dupa 8 zile,erau 2kg minus pe cintar.Succes si voua si numai bine!
-
Depinde de la persoana la persoana...eu nu pot s-o tin pt ca in zilele de fruncte mor de foame sau mananc atat de multe fructe incat nu slabesc (adik cateva kg). Si ma si plictisesc rpd. Cele mai bune pt mine erau zilele cu carne...eram si eu satula

Dc gaseste cineva dieta aia de 18 zile si poate s-o puna pe forum i-as fi recunoascatoare. Mi-ar place sa pot manca o zi inreaga cartofi prajiti
-
buna evelor,
mai fetelor eu sunt club si sincer va apreciez foarte mult pentru ca va pasa de voi si doriti sa aratati bine.
si eu am incercat dieta disociata si este foarte bune,desi rezultatele sunt in functie de organism,totusi ele exista si este foarte apreciata de doctorii nutritionisti.
XANELUU - as vrea daca poti sa-mi trimiti si mie pe mail:alice_georgia@hotmail.com ,acea dieta disociata pe zile,sau daca poti si vrei sa o trimiti pe forum.
mersi frumos