marirea sanilor
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
14 Oct 2005, 23:440 0fetelor, eu am cumparat cu un milion si 50 de mii de lei un "tratament" BioBust pastile pt 20 de zile...
am tinut mai mult de jumatate tratamentul si nu am observat nici macar o mica marire a sanilor, iar ei sustin c adupa 10 zile trebuie sa se observe cresterea...nu v-il indic deloc!!!
dar ma paote cineva ajuta, sa imi spuna cum as putea sa imi maresc sanii, chia rsi cu pastile (de care?), dar nu cu silicoane!! -
15 Oct 2005, 00:48draga mea, eu personal n-am folosit bio bust, dar tot pe forumul de la eva.ro am citit pareri negative despre el.
cat despre maritul sanilor, am citit ca tinctura de marar ar da ceva rezultate, dar nu senzational. nu stiu exact cum se ia, asta daca vrei intrebi la un plafar.
insa parerea mea este ca nu exista mai nimic ptr maritul sanilor in afara silicoanelor. in fine...
dar care e problema? si eu am sanii mici. si ce? si sanii mici sunt la fel de sexi.
-
15 Oct 2005, 13:36Toate solutiile nechirurgicale sunt temporare. So why bother? Nu mai bine pui buretei?
Invata sa te accepti. Eu de exemplu am de luptat cu sani mari si lasati. Deci tot nefericita sunt. Din pacate nu toate aratam perfect.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness