informatii despre Aprat VibroMasaj
-
0 0vreau sa imi cumpar un aparat de vibromasaj, pt ca sunt dispaerata ce celulita am si cat de tare am pus in talie si solduri si coapse in numai 2 saptamani.
sfatuiti-ma!!!! Merita? sau arunc banii?
e chiar eficient la Slabit? -
Parerile sunt impartite, depinde si de cat de avansata este celulita fiecareia.Am tot auzzit pareri pro si contra, eu cred ca rau nu are ce sa fie, daca te referi la aparatul gen "beauty star",numai ca rezultatele se vad in timp, asa si cu impachetarile cu parargil, electrostimulari etc parerile sunt impartite, pana nu incerci nu ai cum sa stii daca iti sunt eficiente sau nu,mie una mi-au fost eficiente(pe durata lor). Daca iti cumperi aparat de vibromasaj, astept sa imi spui care sunt rezultatele.
-
am cumparat aparatul beauty star de o saptamana. mie imi place tare mult. nu invineteste, doar inroseste usor la viteza mare (poate sa fie si din cauza frecarii benzilor e piele). ma simt excelent dupa 30 minute de masaj. si am observat o usoara netezire a celulitei dupa numai 3 zile. am si scazut putin la nivelul piciorului, dar poate sa fie si din cauza unei usoare diete pe care o tin. te tin la curent, sa vedem daca pana saptamana viitoare se observa vreo diferenta.