iaurt
-
0 0am avut un soc acum 5 minute.vecinamea grasana nu mai are burta.ia disparut.la 1.65. avea 70kg.si acum mai e grasa dar nu mai are burta.mia spus ca tot a 3-a zi a facut ziua de iaurt activia{scuze reclama}cu cereale.toata ziua a mancat doar iaurt cat a putut.si credetima ca daca ea nu mananca mult atunci nu stiu cine.ati auzit de chestia asta vreodata?ea mia zis ca a inceput acum o luna.mia mai zis ca nici nu ii este asa de foame ca inainte.voi ce credeti?ma prostit oare in fata?sau e adevarat?cred ca ma duc pana la magazin sa cumpar niste iaurt pt. maine.va pup
-
Adica? suferi de constipatie?
In acest caz, cu siguranta activia si cerealele te vor ajuta.
La fel, o lingura de tarate de grau (se gasesc la plafar) inmuiate in putina apa si consumate in timpul meselor pot face adevarate minuni uneori, inclusiv in cazul constipatiilor cronice.
Cat despre gastrita, se trateaza. Fa-ti o analiza de helicobacter pylori si, daca iese pozitiva, fa tratamentul si scapa de belea inainte sa dea in ulcer. -
Dragele mele surori de suferinta...v-as ruga sa-mi dati si mie mai multe amanunte despre dieta cu iaurt: este iaurt cu fructe sau iaurt normal?...ce fal de cereale se maninca cu iaurt?..cit iaurt pe zi?...Si inca ceva:
MIE MI-E FRIG TOT TIMPUL...are cineva vreo idee ce as putea face, pt ca doctorul me de famile habar nu are ce as putea face. Mi-a facut teste pt glanda tiroida si mi-au iesit normale.
Va pup dulce si astept cu nerabdare...
P.S. este o mare placere sa citesc acest forum. -
Ciao,fetelor! In legatura cu dieta cu iaurt nu stiu daca am inteles bine:3 zile se maninca normal(ma rog ponderat
0 ,apoi 1 zi se maninca numai iaurt.Nu este rea mai ales ca mie imi plac lactatele!De luni ma apuc de ea!Cine mai vrea sa inceapa cu mine sa ne sustinem reciproc? La multi ani tuturor! -
eu l-am tinut pe cel disociat 3 3 3 vreo 3 sapt dupa care pe atkins 1 sapt am si trisat dar am slabit 10 kg.acum pe seara mam cantarit sa mam ingrasat 3 de sarbatori asta e placerea costa.vreau sa ma apuc de ceva dar nu prea stiu pe care.o sa ma pregatesc cu iaurturi, gratar cam o sapt (poate slabesc cele 3 kg si as mai avea nevoie de vreo 5 6 7 kg de dat jos.disociat nu mai pot atkins nu stiu sant putin dezorientata da o sa imi revin eu peste cateva zile.va pup pa pa.nici mie nu mi-a raspuns nimeni pe monti
-
"neata!Pai ai slabit bine in numai o luna 10kg.Bravo tie!Si mie tot atitea mi-ar trebui sa dau jos.Hai ca mai ambitionat sa continui si sa nu calc strimb merci!Dar acum faci ceva pentru a te mentine,exclud aceste zile de sarbatori in care toata lumea a mincat mai mult ,mai bine si mai gras.Eu de sarbatori nu m-am ingrasat deloc,desi am mincat ca o purcica,din purcelul de la tara!De altfel problema mea e sa slabesc,pentru ca eu nu am avut niciodata efectul yo-yo.Problema e sa pot rezista atitea saptamini cu acest regim,nu ca mi-ar fi foame,ci pentru ca am pofte de...ai ghicit de dulciuri!Hai ca v-am tinut prea mult de vorba,va pup pe toate si pe curind!
-
si eu am papat ca o purcica dar la mine s-a vazut pt ca am luat 3 kg dar asta e alta poveste nici eu nu stiu ce sa fac sa ma mentin sper sa ma duc la sala cum am spus acum mananc iaurturi si gratara atat potsa-ti spun felicitari am vazut ca ai inceput3 3 3 o sa dea rezultate dar la branza o sa ti se faca greatate pup pa
-
Ciao,am revenit! Multam pentru incurajari!Drept sa-ti spun am mai tinut acest regim ,dar era 1/1/1/1/etc,asa de 3/3/3 e cam monoton dar sper sa rezist.Aaaaa! Sa stii ca brinzica o amestec cu iaurt si mie imi place.Va pup si ne mai auzim(evident virtual pentru ca real mi-ar fi prea rusinica cu atita grasimica pe mine!)