machiajul permanent

•  
    • 57 mesaje
    13 Oct 2005, 15:05
    0 0
    buna fetelor, am si eu o intrebare stie cineva unde se fac astfel de machiaje si cit costa. Va multumesc si astept raspuns.
  •  
    • 57 mesaje
    13 Oct 2005, 15:33
    0 0
    fetelor chiar nu stie nimeni? va rog .
  •  
    • 387 mesaje
    13 Oct 2005, 15:45
    0 0
    salut machiajele permanente se fac la salonul blooms,au si site www.blooms.ro si ai sa vezi si preturi .la buze costa 4 mil,sprancenele tot 4 mil.dureaza intre 3 si 5 ani. si pe mine ma tenteaza. pupici si acceseaza site-ul si o sa vezi mai multe informatii.pa.
  •  
    • 57 mesaje
    13 Oct 2005, 16:47
    0 0
    multumesc mult .ma uit acum si poate cine stie daca nu luna asta poate la inceputul lui noiembrie ma duc sa-mi fac machiajul.A si despre lentile cosmetice stii ceva .Te pupic.
  •  
    • 57 mesaje
    13 Oct 2005, 17:21
    0 0
    multumesc mult ada , tocmai am vazut preturile si sunt destul de incintata ,astept sfirsitul lunii sa iau salariu si imi fac programare .Ma tenteaza si niste lentile cosmetice , dar nustiu unde gasesc ieftine si bune ,cu perioada cit mai lunga de folosire.te pup si mai astept informatii de la tine.
  •  
    • 387 mesaje
    13 Oct 2005, 17:34
    0 0
    ma sincer eu nu te sfatuiesc sa porti lentile ti-o spun din propria experienta. eu am avut lentile cu durata de 3 luni si pot sa-ti spun ca in primele zile nu am avut probleme dar dupa o sapt.a aparut senzatia de disconfort, simti ca ti-a intrat ceva in ochi
    eu aveam f. mare grija de ele le stergeam delicat cu o solutie si le purtam decat 3 ore pe zi dar tot degeaba ca tot le simteam.acum din cauza lor ma dor ochii cand citesc ceva mai mult . nu se merita mai degraba faci altceva cu banii. pupici.
  •  
    • 57 mesaje
    13 Oct 2005, 17:44
    0 0
    Ada dar eu cunosc persoane care au purtat sau mai poarta si nu au avut probleme cu ele .Problema e ca eu nu mai sunt prietena cu acele persoane si nu le pot intreba de unde le-au luat si cit au dat pe ele .
    acum am alte prietene , fetele de pe forum si va pot intreba. pupici.
  •  
    • 387 mesaje
    13 Oct 2005, 17:50
    0 0
    daca tii neaparat sa-ti iei te sfatuiesc sa-ti cumperi cpe cele care au si dioptrii. eu asa trebuia sa-mi iau dar na acum e prea tarziu. trebuie sa stii ca cele care au si dioptrii sunt mai scumpe dar sunt mai sigure ,eu altfel nu mi-as mai cumpara.pa.
  •  
    • 57 mesaje
    13 Oct 2005, 18:18
    0 0
    dar eu nu am probleme cu vederea de ce sa i-mi iau cu dioptri?