GINGER-cum se mananca?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
12 Oct 2005, 22:050 0dragele mele,
stiti careva ce este GINGER ?e o chestie care ar trebui sa se manance si care provine din Asia,cred.Eu am primit-o si ma uit la ea ,am mai incercat eu experimente noi cu fructe si legume exotice,dar minunea asta nu ma inspira nicicum.daca ati mai papat asa ceva,dati-mi de veste ,de aratat arata ca o radacina .am gasit pe net imagini cu minunea asta ,dar cineva autohton a papat asa ceva? -
12 Oct 2005, 22:17Puiu, in romaneste e ghimbir si e un condiment.
Nu se papa de unu` singur.
Eu il folosesc in anumite sosuri, functie de inspiratie. -
12 Oct 2005, 22:22draga mea achamot,
iti multumesc din suflet pt raspuns si pt promptitudine,altfel muscam din el si nu cred ca era tare bine.de unde era sa stiu,maica,ca mama nu pune de astea in gradina..
deci,trebuie sa-l pun la sos,asta inseamna ca trebuie sa fac sos si pe langa sos ,ceva fel principal...hmm..ce de treburi.multumesc inca o data ..din suflet -
15 Oct 2005, 23:35Cel mai bun este in deserturile cu fructe. Tai neste felii de grapefruit, si pui pe ele dulceata de cirese amare amestecata cu un pic de ghimbir proaspat, tocat.
Sau in siropul de la pere. -
16 Oct 2005, 00:28Sau il pui in tocanite: ii dai coaja jos (cu cutitul) si-l razi pe razatoarea mica (daca nu-l dai pe razatoare, o sa ai in mancare fire de ghimbir). Astfel faci dintr-o tocanita ordinara o mancare asiatica
-
19 Oct 2005, 15:23Sau poti sa il pui in orice gatesti cu sos de soia (pui cu ananas si alune, orez) si cand esti racita il pisezi si faci o infuzie fierbinte pe care o bei cu inghitituri mici. Tot la raceli ajuta pus in baie (dk ai mai mult).
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness