"desteapta",NU MA FACE RECLAMA!
-
0 0Dragutzo,cat de fraiere ne crezi,zau asa?Oi fi tu "desteapta"..dar doar in nick,k in rest...Ya fitzi atente,evelor aici:
Subiect:TRANSPIRATE IN EXCES
Rasp:"sa stii ca exista momente cand un simplu produs nu prea te ajuta..Eu am apelat la un dermatolog dintr-o clinica privata,si cu niste simple injectii cu o substanta specilaa pt glandele endocrine...am scapat...asa ca actioneaza alltfel daca ai probleme"...=injectzii botox
Subiect:UN DERMATOLOG BUN
Raspuns:"in Bucuresti,la o clinica privata.daca nu ai agsit pana acum...da un semn si iti spun"
Subiect:TRATAMENT CRESTEREA SANIILOR
Rasp:"am vazut ca vb de silicoane...Fetelor,nu va mai chinuiti cu marar sau alte prostii..nu fac decat sa va prelungeasca suferinta...Eu am gasit o clinica f buna in Bucuresti,cu un medic excelent care a stiut sa ma asculte si am putut sa-mi fac o operatie cu silicoane cu doar 1400 Euro...acum am cei mai frumosi sani din lume..si sunt foarte multumita...si merita sa platesc creditul la banca pt ei"
Si cate n-or mai fi..intamplator eu kiar urmaream subiectele astea si am zis sa trag un semnal de alarma."Desteapt"o..noi ne ajutam aici intre noi..tu nu prea a ce cauta pe aici cu reclame de gnul asta...Bye bye! -
de cand ma stiu am avut probleme cu tenul,transpiratia excesiva...simptomul de maini umede m-a urmarit toata viata...si nu in ultimul rand sanii sau mai precis lipsa lor...prin cineva am ajuns la o clinica care mi-a rezolvat toate problemele..Sunt foarte contrariata de faptul ca nici macar nu ai stat pe ganduri in a ma face...asa,discret haioasa si persoana care face reclama...Stai linistita,vroiam sa jut in felul meu...
-
IN LOC SA II FI FACUT MORALA "DESTEPTEI" mai bine sareati in capul plantelor care ele intrebau si tot ele isi raspuneau.
aia reclama pe fata.
mi se pare normal ca la o clinica de gen sa gasesti absolut ambele tratamente. atat tratamentul impotriva transpiratiei cat si marirea sanilor (daaaahhh).
dar sunteti atat de oarbe si de incuiate incat nici nu meritati sa va raspunda.
mai lipsite de bun simt ati fost voi marmotelor.
beliti ochii pe alte topikuri, unde adevarate mitomane ne intoxica pe fiecare cu tratamentele lor minune, cu abonamentele lor interminabile, cu sedintele lor bonus de electrosocuri.
Nu m-ar mira sa fiti una si aceiasi persoana.
pe forumul asta nimic nu ma mai mira.
tare plictisitoare trebuie sa va fie viata.