Sa invatam sa mancam (3)

•  
    • 552 mesaje
    12 Oct 2005, 12:10
    0 0
    Buna fetele! Am revenit ca sa va tin la curent cu dieta pe care am inceput-o acum 6 luni. Da, exact 6 luni au trecut, am inceput pe 11 aprilie. Am dat jos pana acum 20 kg si ma simt foarte bine. nu imi e foame, nu mai simt pofta de dulciuri, nu mai salivez la musaca cu ulei la cuptor sau la carnacoiri pajiti in ulei cu piure de cartofei cu unt etc. Am invatat sa mananc altfel. Nu am luat si nici nu iau nici un fel de adjuvant in diete, pastila sau shake, sau alte prostii de felul asta. Am reusit numai prin alimentatie. Stiti ceva? nici sala nu fac, ca nu am timp... Nici cu creme anticelulita nu m-am uns mai mult ca de obicei. Si treaba e ca nu atarna nimic! Nu m-am fleshcait, nu m-am incretit sau alte chestii de felul asta. De ce? Pentru ca am dat jos in timp si pielea a avut timp sa se adapteze. Mai am de dat inca 8 kg pana la greutatea tinta, pe care sper sa o ating de Craciun. cele care ma cunosc stiu ca nu vorbesc prostii.
    Va doresc mult succes cu regimurile, dar mai ales cu ambitia! Va pup!
  •  
    • 81 mesaje
    12 Oct 2005, 12:39
    0 0
    Nici nu stii cat de bine imi fac astfel de mesaje cu povesti de succes. Te rog mult, spune-mi unde pot gasi pasii pe care i-ai facut tu. Da-mi sfaturi. Poate ca ti-e greu sa o faci, dar gandeste-te ca ajuti o persoana care are, la randul ei, de dat 30 de kg jos...

Cu speranta ca peste un an voi fi si eu la povesti de succes, iti multumesc mult,

Izvorasa
  •  
    • 552 mesaje
    12 Oct 2005, 13:27
    0 0
    Isvorasa, nu mi-e greu. Cu timpul stau eu mai prost, dar vreau sa ajut persoanele care vor sa slabeasca. Stii, nici eu nu cred ca am vrut cu adevarat pana sa ma apuc de asta, alergam dupa retete minune, regimuri vestite, kile multe pe saptamana...Nu e bine asa. Da-mi pe mesaje private un ID de messenger yahoo sa vorbim acolo daca vrei.
  •  
    • 39 mesaje
    12 Oct 2005, 13:52
    0 0
    Draga izvoras, de ce nu ne impartasesti tuturor experienta ta? Si eu as vrea sa slabesc, am tot incercat diverse diete si regimuri, dar probabil din cauza stresului puternic nu am reusit decat cel mult sa ma mentin, nicidecum sa slabesc. Poate ajuti mai multe eve ca mine sa invete sa manance. Multam fain.
  •  
    • 81 mesaje
    12 Oct 2005, 13:58
    0 0
    Multumesc mult, Cornelia! Adresa mea de yahoo si de mess este izvorasa@yahoo.com

Multumesc mult de tot ca esti de acord sa ma ajuti!!!!
  •  
    • 552 mesaje
    12 Oct 2005, 13:59
    0 0
    Amelia30, cand am inceput dieta asta, mi-am oferit ajutorul, am transmis catorva eve pe mail toate detaliile, dar dupa aceea au inceput carcotelile: "lasa sa te vedem intai pe tine" sau "cum?!?!? doar un kil pe sapt?!?!?" sau "eu nu pot sa mananc din aia" etc. Si atunci m-am oprit. Treaba e simpla si clara. Ca sa tin dieta asta, am fost la nutritionist, nu e vreo formula magica din vreo revista. Nu vand nimic, nu fac bani de pe urma ei, nu cer nimic de la nimeni. Singura mea cheltuiala in legatura cu aceasta dieta, in afara de mancarea pe care o mananc, a fost de 300.000 lei vechi, prima consultatie la nutritionist.Cam asta e. Daca vrei cu adevarat, iti spun. Da-mi un ID de messenger pe privat si vorbim cat vrei, in limita timpului.
  •  
    • 81 mesaje
    12 Oct 2005, 14:01
    0 0
    Eu nu vreau retete minune, pentru ca am incercat multe, multe diete aiurea! Ideea e ca e nevoie de timp ca sa dai jos ceea ce ai acumulat in ani de zile. Chiar ma bucur, Cornelia, pentru ca nu cautam miracole facute peste noapte, ci ceva serios si care sa aiba logica.
  •  
    • 374 mesaje
    12 Oct 2005, 15:39
    0 0
    Sunt chiar curios in ce consta aceasta dieta.Astept sa vorbim pe messenger balthasar_16ro
  •  
    • 1135 mesaje
    12 Oct 2005, 16:54
    0 0
    Cornelia, si daca promitem ca macar pe topicul asta sa nu se carcoteasca? Serios acum, ar fi mai simplu pentru tine sa vorbim aici, ca sa nu te repeti la nesfarsit. Dar iti las si ID-ul meu de YM: mariaero, pentru ca si eu am ceva kile de dat jos. Cu ajutorul nutritionistei am dat jos 9 kg, dar mai am destul si vointa simt ca se cam duce din pacate.
  •  
    • 2331 mesaje
    12 Oct 2005, 18:23
    0 0
    Draga mea, asi dori si eu sa stiu cum ai reusit si unde il gasesc pe acest nutritionist de care spui.Eu vreau 10 kg sa le elimin.Mesengerul meu este aldeamiki.Multumesc anticipat
  •  
    • 39 mesaje
    13 Oct 2005, 08:45
    0 0
    Izvorasa, uite id-ul meu de yahoo: nusharich. Nu stiu cand voi reusi sa intru pe yahoo, ca la serviciu nu am prea mult timp. Abia astept sa vorbim.
  •  
    • 39 mesaje
    13 Oct 2005, 11:47
    0 0
    Scuze, e nusarich@yahoo.com, am mai bagat un h din greseala.
  •  
    • 486 mesaje
    14 Oct 2005, 14:36
    0 0
    si eu vreau pleeease

ema81@eva.ro
    sau id yahoo
    diana06summer@yahoo.com
  •  
    • 39 mesaje
    14 Oct 2005, 14:46
    0 0
    Draga Cornelia, imi cer un milion de scuze, ramasesm cu impresia ca topicul a fost deschis de izvorasa. De-asta am tot pomenit-o. Id-ul de yahoo mess e valabil si pentru tine, iti dai seama. Eu nu iti stiu id-ul, ca ti-as fi scris pana acum.
    Scuze inca o data. Abia astept sa vorbim cand ai timp.
  •  
    • 1303 mesaje
    14 Oct 2005, 15:21
    0 0
    cornelia, feliciari!
    baga si la mine pe mail ca tre' sa dau si eu cateva kile jos (vreo 3-4-5)
  •  
    • 1027 mesaje
    14 Oct 2005, 15:26
    0 0
    Cornelia, pai tu meriti superfelicitari, pentru vointa in primul rand Si iti urez ca alea 8 kilograme ramase sa se duca pana cand ai zis tu
  •  
    • 552 mesaje
    14 Oct 2005, 15:37
    0 0
    Mersi fetele! Forte, pai pentru 3-4-5 kile, draga mea, iti e de ajuns o luna in care sa nu manaci nimic gras (ulei, pajit, smantana, margarina, branza topita) fara ceaiuri d efructe, fara lamaie, fara otet, fara usturoi, si praz. Gateste totul la teflon fara pic de ulei si nu folosi condimente. Te pup si iti urez succes!
  •  
    • 19 mesaje
    14 Oct 2005, 21:54
    0 0
    Da....super, super felicitari...oare vointa asta de fier unde ai gasit-o????

Acum...daca ai deschis subiectul asta trebuie sa te tii de cuvant asa ca te astept la tzutzir@yahoo.com (ID- tzutzir)..am nevoie disperata de o schimbare...si de dat muuulte kg jos!

Te rog nu te lasa prea mult asteptata!
    Pupici
  •  
    • 3 mesaje
    14 Oct 2005, 22:02
    0 0
    sunt si eu interesata,te rog...cassy_anna@eva.ro
    multumesc frumos
  •  
    • 1 mesaje
    16 Oct 2005, 17:34
    0 0
    Cornelia eu sunt noua in acest club si m-a impresionat vointa ta si rezultatele obtinute.Am si eu o problema cu kg(cam 15 in plus).Te rog f f f mult ajuta-ma cu tot ceea ce stii de la nutritionist.Am ajuns la disperare,am incercat toate metodele din comert si degeaba bani aruncati!Daca ai putin timp si pt. mine astept sa vorbim rosumihaela80@yahoo.com