produsele contrast
-
0 0salut vreau sa stiu daca a slabit cineva cu produsele contrast si ce anume ati folosit? eu vreau sa-mi fac comande o patura electrica.o crema termosudatie si una termica dar inainte as vrea sa stiu daca le-a folosit cineva si daca a fost multumita de rezultat. va pup si astept raspunsurile voastre.
-
loooooool
Dar aici nu este vorba de nici un supliment!!!!!!
Este vorba despre creme aniticelulita,...Mie mi-a placut f.f.mult creama de masaj modelatoare si fermitate cu alge marine si menta folosita la Beauty Land dupa sedintele de electrostimulare.(http://www.contrastimpex.ro/products.php?show=details&id=124)
Incalzea foarte tare si inrosea pielea.Este singura crema care a avut efect la mine.
Va pupik! -
Si la salonul unde ma duc eu se folosesc si produse Contrast, printre altele.
Eu am fost multumita de impachetarile cu crema de termosudatie, de crema tremica reducatoare, de impachetarile cu Parargil.
Nu cred ca sint produse destinate folosirii casnice, mai ales ca la centrul de slabire unde merg eu ti se face o diagnosticare riguroasa inainte sa incepi tratamentele.
Dar ideea e ca functioneaza, eu, combinat cu dieta de bun simt si cu tratamente de slabire am reausit sa dau 12 kg si 14 cm in circumferinta fara sa ma "flescaiesc".
Totusi, din cite stiu eu Contrast e un furnizor pentru profesionisti.
Anne