Batoane pt.slabit
-
0 0salut fetelor,ce parerea aveti de batoanele pt slabit Fibrobar?eu de curand lucrez full time si pana la masa de pranz si dupa mai mananc cate unul.Nu ca as vrea sa slabesc dar am obiceiul haios sa mananc chipsuri si alte chestii de genul asta si incerc sa ma dezvat iar pe eticheta scrie ca e bogat in fibre si proteine...voi ce stiti despre ele?o prietena mi-a zis ca ar fi cancerigene...dar cam orice e cancerigen.ce as putea sa rontai intre mese la servici?in afara de fructe...
-
Din cate stiu eu nu au nici un efect secundar.Ideea e sa nu mananci mai mult de 3 pe zi( teoretic 1 baton inlocuieste o masa)si sa bei multa apa.
Eu mai nou am descoperit q-form(ala galben)care imi super place.Are acelasi gramaj si acelasi nr de calorii ca si fibrobarul, dar are consistenta si gust de caramea
-
Cu parere de rau va informez ca prin simplul fapt ca consumati asa zisele batoane pentru slabit fibrobar nu o veti putea face.Suplimente-minune,care sa indeparteze tesutul adipos fara efort sau un regim adecvat nu exista.
Nicoleta Luciu sigur nu a slabit doar pe baza acestor batoane.Fiecare cu propria parere.