nnnuuuuuuuuuuuuuu celulitei! : D

•  
    • 1555 mesaje
    3 Oct 2005, 12:52
    0 0
    ...fetelor eu nu mai vreau celulita! m'am saturat! ca pana la urma, oricat de slabe am fii sau oricat ne'am kinui tre'sa recunoashtem ca celulita nu pleaca! nu vrea! ...fetelor ..niste sfaturi va rog! tratamente, orice! ..Va pupa Lecsy
  •  
    • 75 mesaje
    4 Oct 2005, 15:32
    0 0
    Daca ai timp si in primul rand vointa, eu ma duc la un salon pe la dorobanti.
    Daca vrei sa mergi si tu, spune-mi si poate mergem impreuna.Eu fac impachetari fango de 3 ori pe saptamina si sa stii ca se vad rezultate.Te astept cu un raspuns.
  •  
    • 1555 mesaje
    4 Oct 2005, 22:45
    0 0
    merci, esti o dulce..in skimb asta era ideea, ca nu prea am timp., am auzit numai de bine de aceste impaketari, ..inca nu le'am incercat..imi poti da un nr de tel de la salon? pana atunci..jos celulita! kisses
  •  
    • 387 mesaje
    5 Oct 2005, 09:39
    0 0
    salut brianaioana cum se numeste salonul la care te duci ? pupici si astept un raspuns.
  •  
    • 75 mesaje
    6 Oct 2005, 16:20
    0 0
    Eu ma duc la ammbra, e pe la dorobanti.Mie chiar mi se par ok aceste impachetari.Suna si tu la 2310949 si afla mai multe.poate ne vedem pe acolo.va pup
  •  
    • 19 mesaje
    6 Oct 2005, 21:49
    0 0
    eu pot sa-ti recomand un salon care de-abia s-a deschis si poti sa-ti faci programare oricand, adica in functie de programul tau incarcat...la saloanele cu clientela formata cu greu iti gasesti un loc liber...eu mergeam la beautyland si ma chinuiam pana gaseam un loc liber care sa-mi convina...la salonul asta (monique-center) vin si plec cand vreau!
  •  
    • 75 mesaje
    7 Oct 2005, 14:52
    0 0
    Asa este si unde ma duc eu, nu este aglomeratie si , parerea mea, preturile sunt mai mici ca in alte centre.Tu decizi unde te duci
  •  
    • 1555 mesaje
    7 Oct 2005, 23:18
    0 0
    ...merci mult gagici! o sa dau un tel la ammbra sa vad cum sta treaba..v'am pupat!
  •  
    • 65 mesaje
    10 Oct 2005, 13:20
    0 0
    Eu am fost si la Ammbra, si la BEautyland si la... si la...
    Acum ma duc la Bodytemple pentru ca preturile sint mult mai mici decit la celelalte saloane, e central si serviciile sint super.
    Mi-am dus si o prietena si e foarte incaintata.
    Pentru celulita vacuumul e fantastic... incearca-l.

Uita-te la preturi la:
    www. bodytemple.ro si compara-le, ai sa-mi dai dreptate.

Anne
  •  
    • 75 mesaje
    10 Oct 2005, 13:36
    0 0
    Draga mea, eu ramin fidela Ammbrei.Si stii de ce? Pt ca liftingul facial, tonifiere sani, fast slim, sunt oferite GRATIS.Abonamnetul care mi l-am ales eu nu era in lista lor si mi-au facut un super pret, cu o gramada de bonusuri.Patroana da o gramada de bonusuri clientelor ei, pe langa faptul ca eu, sincer , ma simt bine acolo.Fiecare cu parerea lui.
  •  
    • 65 mesaje
    10 Oct 2005, 13:49
    0 0
    Politica de bonusuri o au taote slaoanele acum, mai ales ca au rasarit centre de remodelare ca ciupercile dupa ploaie.

Tot ce spui tu ca se da "gratis" sint sedinte de 10-15 minute, totul bazat pe un aparat de electrostimulare.

Eu vorbeam de un salon cu mai multe variante de tratamente, nu cu totul bazat pe un aparat. Si in plus cu medic si personal medical... sincer n-am vazut la multe saloane de "clasa economica" unde in general sint studente part-time...

Fast slim iti poti alege la orice salon ca parte integranta a sedintei de electrostimulare, deci nu e nimic fantastic.

De fapt fiecare cu preferintele lui, dar preturile de la Bodytemple bat, cit se poate de sincer, toate reducerile de la Ammbra sau de altundeva de unde am fost pina acum.

E suficient sa te uiti pe site.
    Eu sint pro concurenta pentru ca asa se imbunatasec serviciile si scad preturile , ceea ce pentru mine ca si consumator nu poate fi decit bine.

Din cauza asta n-am sa ma opresc niciodata din cautat...

Anne
  •  
    • 24 mesaje
    10 Oct 2005, 15:21
    0 0
    Si eu am fost la Body Temple, ma bucur ca l-am descoperit... mai ales ca nu sint novice, am tot incercat pe la diverse saloane.

Am invatat pe pielea mea sa nu mai incerc la coafoare transformate peste noapte in "centre de remodelare corporala" pentru ca iti pot face mai mult rau decit bine.

Mie mi-a placut ca, desi ma dusesem hotarita pt. un anumit tratament (evident avind ca si anne stereotipul ca remodelare = electrostimulare) mi-au oferit consiliere, m-a consultat medicul si mi-a facut un istoric al problemelor de sanatate cum nu mi l-a mai facut nici medicul meu de familie de mult timp....

Dupa care mi-a recomandat ce mi s-ar potrivi (si contrar asteptarilor nu mi-a recomandat ce era mai scump in oferta!!!).
    Mi s-a explicat ce inseamna fiecare terapie in parte si acum sint convinsa ca am ales ce e mai bun pentru problemele mele.

Si trebuie sa fiu de acord, ca "veterana" a saloanelor din Bucuresti, ca e chiar convenabil ca pret, chiar si sotul mi-a zis ca trebuia sa-l gasesc mai demult ca sa nu-i mai fac "gaura" in buget.

Deea
  •  
    • 13 mesaje
    10 Oct 2005, 19:43
    0 0
    fara suparare deea si anee(eu cred ca suneti una si aceasi persoana) unde e ste site-ul??? k nu merge!! si dati exemple de preturi nu mai laudati atat!! sau un nr de telefon ceva!
  •  
    • 24 mesaje
    11 Oct 2005, 08:45
    0 0
    Despre site ce sa-ti zic, am incercat si a mers din prima...
    Nr. de tel, adresa si preturile sint pe site, nu le stiu pe dinafara.

Pot sa-ti zic despre ce abonament mi-am luat eu: vacuum, masaj, impachetari cu fango, termosudatie, parargil, termoschock, 17 sedinte in total pentru care am platit putin sub 4 mil.
    Am mai primit 3 sedinte bonus asa ca abonamentul asta ma tine aproape 6 saptamini. Mie mi s-a parut Ok.

Mai incearca sa intri pe site, poate gasesti un abonament care ti se potriveste sau du-te si vezi si mai vorbim...

Deea
  •  
    • 24 mesaje
    11 Oct 2005, 16:36
    0 0
    Am incercat si eu site-ul dat de Anne si a mers.

Cred ca o sa sun si eu sa ma programez pentru o proba ca e aproape de metroul de la Universitate si preturile par bune.

Nu stiu eu tot ce inseamna ce-i in oferte dar mi-or explica ei acolo, sper.

Urati-mi bafta!
    Karmen
  •  
    • 91 mesaje
    11 Oct 2005, 17:12
    0 0
    Eu, fara suparare, tot la ammbra ma duc.Am intrat si pe site la bodytemple, unde spun fetele ca se duc.Nu contest, preturile sunt ok.Dar si la ammbra, ce abonamnet mi-am luat eu, am platit aprox 4 milioane si am 20 sedinte din abonament plus altele 6 bonus.Acum, stiu si eu, fiecare cu ce ii place.Ce mai imi place la mmbra este faptul ca nu ti se baga pe git ceva scump, ti se recomanda exact ce ai nevoie, si nici nu i-a nimeni pielea dupa tine.Si nu e doar parerea mea, am mai auzit discutii acolo la salon , sunt destule fete fara posibilitati materiale si li s-a facut pret in functie de bugetul avut cu super sedinte.Va pup
  •  
    • 24 mesaje
    11 Oct 2005, 17:20
    0 0
    Am intrat si eu pe site si la ammbra si la alte saloane e de care am citit pe forum dar n-au gama de servicii prea variata ca electrostimulare am tot facut si vreau si altceva.

Mai ales vacuumul as vrea sa-l incerc ca la Miko sau la altele asemenea mi s-a facut rau cind am vazut preturile.

La salonul asta de care au zis fetele sint multe variante de tratament si eu chiar vreau sa ma consult si cu un nutritionist asa ca ma incinta mai mult.

Sper sa fie Ok, daca nu mai caut.
    Karmen
  •  
    • 131 mesaje
    11 Oct 2005, 19:15
    0 0
    anne12, ai incercat vacuumul? daca da, spune-mi si mie cum a fost si ce rezultate ai obtinut ca ma tenteaza si pe mine sa incerc. Cam in cat timp se var rezultatele?
  •  
    • 65 mesaje
    11 Oct 2005, 19:33
    0 0
    Da, am incercat vacuumul, a fost primul lucru pe care am vrut sa-l fac mai ales pentru ca citisem pe diverse forumuri de rezultatele exceptionale.

Sincer am fost cam reticenta dar chiar functioneaza. Mi-a fost teama ca e dureros dar e suportabil si oricum iti regleaza aspiratia in functie de cit suporti.

Rezultatele le-am vazut destul de repede, mi-am strimtat deja o pereche de pantaloni (yeeessss). Mi-am promis sa nu ma masor pina la a 5 a sedinta, iti spun atunci.

Dupa mine e super si merita incercat.

Anne
  •  
    • 131 mesaje
    11 Oct 2005, 20:52
    0 0
    scuze, dar mai o intrebare : ai vazut rezultate si la celulita? pe mine asta ma doare momentan...si apoi vine si grasimea...la kg stau bine, cu cm nu ma prea impac...mai bine zic, cm d grasime