regenon si reductil
-
0 0buna fetele
am fost la endocrinolog si mi-a recomandat un regim hipocaloric si aceste pastile reductil, care pe langa ca sunt f scumpe, pt mine cel putin - 100 000 pastila/ 3 000 000 cutia si tb luate 3 luni, au in prospect o multime de contraindicatii, si am auzit de la medicul de familie si nu numai ca nici nu slabesti si ataca si stomacu.
la fel xenicalul, care trateaza mancare, si anume scoate grasimile, si kipurile grabeste arderile.
insa altcineva mi-a recomandat regenon. asociat cu ceai verde si regimul acela cu 1000 de calorii.
asadar... stie cineva ceva despre aceste pastile, ati luat? ce sa folosesc? credeti ca ajuta intr-adevar?
ori poate alte pastile....
? -
am luat eu Regenon... termina cu prostiile.. iti da o stare ed euforie generala, ca potzi sa faci orice, oricat de mult, nu simtzi foame, nimic... in schimb dupa 10 zile de asa ceva dai intr-o oboseala cronica. ca sa nu mai zic ca-ti f..e inima.. palpitatii, nebunii... iar sistemul nervos va fi la pamant... deci eu zic NU cu desavarsire la Regenon. Incearca miscare si Monti. Pe mine m-au ajutat enorm. Am 47kg acum, deci se poate si fara pastile...
-
azi am cumparat regenonul. nu am apucat sa iau nici o pastila, pt ca incep de luni, si incep si alta dieta, cea hipocalorica.le combin

nu stiu ce sa cred in legatura cu ele... daca ataca nervii... e de rau, ca eu si asa am probleme de genu asta...
o sa vad dupa primele pastile si o sa va spun cum a mers la mine
pupici -
Eu am luat regenon 3 luni am slabit 22 de kg. Am facut ros de el de la acest mail relaticlienti@yahoo.com / Recomand Eu am facut tratament cu Regenon anul trecut si nu am mai pus nimic pe mine. Am 29 de ani 1,68 si 49 de kg... Si ma mentin , mananc moderat. Mentionez ca am luat 2 pastile pe zi . O pastila la ora 10 dim si una luam la ora 16:30 dupa masa.... Dormeam foarte bine si nu am avut nici un fel de probleme cu nervi sau mai stiu eu ce mentioneaza alte persoane despre acest medicament.... Daca se ia cu cap chiar da rezultate.... Si inca bune...