Ajutati`ma cu o sugestie fetelor! plssss

•  
    • 44 mesaje
    28 Sep 2005, 20:04
    0 0
    E vb tot de o cura de slabire..
    Cand am fost destul de floricica vis-a-vis de felul in care arat, am inceput sa tin anumite cure de slabire. N`am avut vointa prea mare la inceput, astfel ca, la fel de ushor precum le incepeam, la fel si le lasam. si era ceva de genul: slabeam, ma ingrasam, iar slabeam, iar ingrasat..etc
    de 3 saptamani sunt iar la cura. ideea e ca am trecut f brusc de la calorii multe la extrem de putine. sa zicem ca mancam 1.500 poate chiar si 2.000 intr`un timp, iar acum in jur de 500. am slabit, dar nu f mult.uneori mai dadeam si pe langa. acum meniul meu zilnic se bazeaza pe 2 covrigi la sc si niste branza acasa( daca mi`e foame si am timp).
    culmea e ca daca mananc mai mult de atat, imediat se pune kilogramul. iar daca mananc doar atat, nu mai slabesc deloc. asha raman. sunt disperata! nush ce sa mai fac!
    ar trebui sa revin la un meniu normal (chiar daca asta inseamna sa ma ingras cateva kilograme) si apoi sa renunt treptat la calorii?? eu vreau sa slabesc, dar acum nici asta nu mai reusesc. plus ca mi`e foame cam tot timpul din cauza meniului `bogat`
    helpppp fetelor!
  •  
    • 63 mesaje
    28 Sep 2005, 20:09
    0 0
    uitate pe forum la dieta cea mai simpla si citeste tot ca mai pe la sfarsit am dat explicatii complete.succes
  •  
    • 44 mesaje
    28 Sep 2005, 20:27
    0 1
    pai n`am inteles care e faza cu orezu` si cu usturoiul. cand se mananca astea? dupa/ inainte de masa si cu ce m`ar ajuta pe mine? as putea manca mai normal fara sa pun la loc?
  •  
    • 63 mesaje
    28 Sep 2005, 20:40
    0 0
    dimineata pe stomacul gol.slabesti 2-3-4 kg pe luna.cina nu mai tarziu de 6.eu nu mananc prajit decat ff putin ca ma arde la stomac dar cartofi prajiti mananc.incearca o dieta pe care sa tio faci singura.eu de ex. nu pot sa mananc doar anumite alimente tre sa mananc de toate.mananca ce e mai gras la pranz si seara iaurt si totul fiert.eu seara azi la 6:ciorba de legume multa, pireu, 2 iaurturi simple,suc de ananas proaspat stors.e bun pt.celulita.lamurita?
  •  
    • 348 mesaje
    28 Sep 2005, 21:13
    0 0
    Buna,
    E foarte rau ca ai ajuns in aceasta faza in care mananci... (covrigei), totul vine de la tot felul de diete pe care le-ai tinut inainte. Efectul yo-yo care se instaleaza dupa aceste diete te va ajunge in situatia in care si daca bei un pahar cu apa, te ingrasi...
    Incearca sa maresti treptat caloriile zilnic, asta ca sa nu treci direct la 2000 (sa zicem), apoi cauta o dieta cat de cat echilibrata. Si cu multa vointa, ceva miscare, si mese luate regulat vei ajunge sa slabesti.
    Iti recomand Michelle Montignac, iar fetele de pe forum te pot ajuta cu raspunsuri in tot ceea ce nu stii sau nu e clar.
    O dieta de genul 500 calorii/zi, nu te va duce niciunde, poate doar in spital.
    Pa....si bafta!
  •  
    • 44 mesaje
    29 Sep 2005, 15:47
    0 0
    Mersi mult. am sa tin cont de asta?

dar a trecut cineva de aici prin aceeasi situatie ca mine?
  •  
    • 348 mesaje
    29 Sep 2005, 18:04
    0 0
    Buna,
    happydeadangel
    Pot spune ca eu am trecut prin ceva asemanator, indiferent cat de putin mancam nu reuseam sa slabesc, din contra, parca ma ingrasam pe zi ce trece. Asha ca am luat masuri, din ianuarie am inceput sa mananc doar paine prajita, si in rest mancam cum obisnuiam inainte. Am reusit intr-o luna sa slabesc 5 kg si m-am mentinut, inca mai mananc paine prajita dar as vrea sa reusesc sa nu mai mananc paine deloc sau doar integrala si neagra, si doar dimineata, maxim la pranz. Mai am destul de slabit dar nu ma dau batuta si incerc sa ma obisnuiesc sa mananc in stil Montignac pentru a slabi, iar apoi pentru a ma mentine. Nu spun ca nu gresesc, mai simt nevoia cateodata de paine alba, dar atunci manac doar de pofta maxim 1 felie, apoi nu mai imi trebuie 1-2 luni. Doar suntem oameni, si cum omul e supus greselii....asta e.
    Bafta la slabit!
  •  
    • 44 mesaje
    29 Sep 2005, 18:34
    0 0
    lool...daca m`as apuca sa mananc normal..m`as ingrasa 10 kg intr`o sapt. si nu cred ca doar paine prajita e solutia... zic si eu..
  •  
    • 348 mesaje
    29 Sep 2005, 21:38
    0 0
    Buna,
    Nici n-am zis sa treci direct sa mananci normal. Intr-un mesaj postat inainte am specificat ca trecerea de la ceea ce mananci tu akum la o masa cat de cat sanatoasa, sa se faca treptat. Pentru ca daca faci asta imediat te vei ingrasa. Poate n-ai citit mai sus, ori n-ai inteles. Oricum ar fi, la mine faptul ca nu mananc paine alba a contat foarte mult.
    Si mai e o mare vorba: "Nu te astepta sa slabesti intr-o saptamana, chiar 1 luna, tot ceea ce ai pus intr-un an (ex.)" Asta mi-a spus-o un coleg de munca si are mare dreptate. Poate vei reusi sa slabesti rapid cu cine stie ce dieta minune, dar cand vei incepe sa mananci ca inainte sigur te vei ingrasa din nou, poate chiar mai mult decat ai fost inainte.
    Multe fete de aici pot confirma asta.

Bafta!
  •  
    • 44 mesaje
    2 Oct 2005, 20:37
    0 0
    Ma mai poate ajuta cineva cu vreun raspuns? pls
  •  
    • 1511 mesaje
    2 Oct 2005, 23:56
    0 0
    Ti-ai redus volumul minim de mancat la f. putine calorii (volumul asta minim este volumul de calorii pe zi pe care-l consumi fara sa te ingrasi), raspunsul e f. simplu.
    Ai putea iesi din beleaua asta ridicandu-ti volumul asta treptat dar numai cu alimente ok (carne slaba, nu cartofi, nu faina alba, nu zahar etc).
  •  
    • 1 mesaje
    24 Aug 2006, 17:55
    0 0
    Asa am auns si eu ca si tine! Dar cred ca eu am amncat cam 1000 de kal pe zi. Tot ce pot sa iti spun e ca iti strici sanatatea si nu merita!!! Mananca normal, in jur de 1700 kal pe zi si fa si miscare. crede-ma ca miscarea te ajuta enorm si are o multime de beneficii in plus. Asa k, ai grija de sanatatea ta! Succes!
  •  
    • 689 mesaje
    24 Aug 2006, 18:20
    0 0
    Tu ai redus caloriile, si corpul tau initial a reactionat luand din rezerve, dar in acelasi timp a incercat sa se adapteze la ceea ce ii dai tu. Adica a redus metabolismul in asa fel incat sa nu consume mai mult decat mananci tu zilnic. De aceea nu mai slabesti.
    Singurul mod in care poti slabi sanatos e sa faci miscare. Important e sa arzi mai multe calorii decat manaci, dar si sa mananci suficient incat sa ai energie pentru sport.
    Daca faci sport, muschii se vor intari (cand slabesti fara sport primii care se duc sunt muschii nu grasimea) si cu cat vei avea mai multi muschi (nu ma refer la masa musculara) cu atat vei arde mai multe calorii in timpul exercitiilor.
    Important e sa faci miscare, chiar daca nu mergi la sala, dar macar ceva fandari(eu cred ca exercitiile penru picioare consuma cele mai multe calorii, deoarece muschii picioarelor sunt cei mai dezvoltati deoarece trebuie sa sustina corpul) si sarit coarda, sau pur si simplu sarituri si ceva alergari...
  •  
    • 191 mesaje
    24 Aug 2006, 19:09
    0 0
    cam 3 luni am fost f stresata si deprimata si nu reuseam sa depasesc mai mult de 800 cal(mancam fortat)..in prima luna am slabit 6 kg dar in urmatoarele 2 luni am dat jos doar un kg.(cred ca se obisnuise organismul asa)am revenit dupa 3 luni la normal..(mancam tot fortat si aveam grija sa ating pragul de 1200 cal) ..si de cateva luni bune nu am mai pus nici macar un kg dar nici nu am mai dat jos nimic. mananc doar iaurt,lapte 1,8 grasime,branza slaba de vaci, gratar de pui si peste, legume , fructe...paine nu mananc decat de graham ,secara si f rar..cam o felie la 3-4 zile.cand am revenit la normal imi venea sa vomit si nici nu vroiam sa vad mancare ...dar m-am fortat si acum sunt ok.sper ca am fost coerenta pt ca sunt prinsa acum si in alta activitate!
  •  
    • 23 mesaje
    24 Aug 2006, 20:44
    0 0
    Si pe me ca orice fata ma obsedeaza ideea cu slabitu`.Exact in aceeasi situatie sunt si eu,nu mananc aproape nimiC,SINGURA SOLUTIE DE SLABIRE GARANTATA e foamea,dar cu mari consecinte dupa..ma ingrijorez k nu o sa ma duca chestia asta la ceva bun,dar trag speranta k o sa slabesc.Slabesc pe zi ce trece ji in ma ambitionez tot mai tare cand vad k, cantarul tot e in scadere!E O SENZATIE care si voi ati trait`o de fiecare data cand slabiti.Deocamdata mi`am obisnuit organismul sa manance putin,deci inseamna un lucru bun.Va pup