a trecut o zi !!!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
27 Sep 2005, 04:190 0m-am hotarat si eu sa slabesc..am de dat jos cele 35de kg pe care le-am acumulat acum 3 ani in timpul sarcinii
azi a fost prima zi dar se pare ca am facut o gresala. eu stiam ca mamaliga nu ingrasa asa ca am mancat urmatoarele: omleta in teflon fara ulei si cu mamaliga
2 oua fierte cu mamaliga
asta am mancat azi si astept ca maine dimineatza sa ma sui pe cantar sa vad cat am slabit
am mancat doar oua si mamaliga deoarece tot ce aveam in casa era cu grasimi si neindicate in cura de slabire si hotarasem sa ma apuc asa ca am preferat sa ma infometez un o zi ( pana cumpar cea ce imi tre pt cura) decat sa mai aman o zi,. eu sper sa fi slabit si eu vre-un kg
va mai spun si maine ce am realizat -
27 Sep 2005, 08:53incearca Atkins....nu o sa iti para rau...si o sa poti manca grasimi...
-
27 Sep 2005, 08:56Si nu te mai infometa...nu are rost...si incearca si un pic de miscare...macar 20 minute de exercitii pe zi pentru inceput...nu trebuie sa faci ceva complicat si ceva ce poti face cu usurinta...
-
27 Sep 2005, 08:59dar revin ...si iti spun ca cel mai bine ar fi sa treci pe Atkins pt ca la cele 35 kg pe care le ai de dat jos cred ca Atkins este cea mai potrivita avand in vedere ca mai este pe forum o fata-laura care a dat jos 30kg cu Atkins din martie...intra pe topicul cu Atkins si vezi dc ti se potriveste dieta...eu am avut de dat jos vreo 11 kg...si mi-a fost destul de greu cu Atkins dar uite ca am dat jos aproape 7 kg de la sfarsitul lui august...
-
27 Sep 2005, 11:20daca inteleg eu bine, ai mancat 4 oua intr-o zi? este cam mult, incearca sa nu mananci mai mult de unul pe zi, 5 pe saptamana, chiar daca tii sau nu dieta. si insoteste-le intotdeauna de salata.
acum, referitor la dieta, dupa parerea mea, ar fi bine sa renunti la dulciuri, sa reduci cat poti grasimile, sa ai salata la fiecare masa si sa eviti mancarurile prea elaborate, 'bombele calorice'. in rest, nu te infometa, nu faci decat sa fortezi organismul sa-si faca rezerve. sa ai trei mese pe zi, doua gustari intre mese (un fruct,un iaurt) si sa reduci treptat cantitatile.
inca un sfat: nu te astepta sa slabesti un kg pe zi, chiar ai fost comica cu remarca aia. cantareste-te mai rar, odata pe saptamana, de ex, si nu da inapoi daca o perioada indelungata ramai la aceeasi greutate.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness