herbalife

•  
    • 43 mesaje
    26 Sep 2005, 12:09
    0 0
    e cineva care vinde produse herbalife,in bucuresti?nu vreau sa platesc taxe postale cu atatia distribuitori herba
  •  
    • 24 mesaje
    27 Sep 2005, 08:38
    0 0
    sunt destui distribuitori pusi pe capatuiala ..nu te sfatuiesc sa incerci herbalife ...tzi`o spun din propria experientza fica mea a slabit 30kg si a pus la loc 50 ...ca sa nu mai spun si catzi bani a costat ..inainte sa inceapa regimul cand imi spunea cineva ca o sa ia in greutate dublu dupa ce nu o sa`l mai tzina nu credeam ... si sa stii ca dupa ce nu a mai tzinut regimul s`a abtzinut de la tot ...dar degeaba ...oricum e sanatatea ta si banii tai tu faci ce vrei ,eu am vrut sa`tzi dau doar un sfat cum mi`au dat si mie altzii si l`am ignorat ....
  •  
    • 16 mesaje
    29 Sep 2005, 16:16
    0 0
    eu sunt distribuitor herbalife...daca te intereseaza ceva ma gasesti la florans81@yahoo.com
  •  
    • 1070 mesaje
    29 Sep 2005, 20:56
    0 0
    Nu te-as sfatui sa cumperi........sunt bani pierduti...........si acum imi pare rau dupa ei....
  •  
    • 1744 mesaje
    30 Sep 2005, 00:02
    0 0
    Iar eu nu am incredere in produsele vindute in sistem piramidal...
    Ar insemna ca doar citeva procente din pretul de vinzare sint, de fapt, folosite pentru producere.
    Si aici e vorba de sanatate...
  •  
    • 1037 mesaje
    30 Sep 2005, 05:04
    0 0
    herbalife..ce porcarie..ca sa te menti slaba trebuie sa iei produse de la ei tot timpul.....si iaca asa le faci vinzare.Scopul lor e sa-si vinda produsele...apoi tu..ca pui kg la loc dupa cura asta nu-i mai priveste
  •  
    • 551 mesaje
    7 Oct 2005, 11:05
    0 0
    Si eu am incercat herbalife.La inceput mi se parea super tare! Slabisem vreo 7 kg intr-o luna si tenul imi stralucea. Ajunsesem la 70 kg.Acum am 85 dupa ce am slabit cu disociat 4. Am incercat la un moment dat sa iau din nou numai ca n-am mai slabit nici macar 1 kg intr-o luna. Ai mare grija la distribuitori ca iti par super de treaba si te zapacesc de cap de-ti vine sa cumperi tot catalogul.Eu m-am intalnit cu unul dupa ce ma ingrasasem iar vreo 10 kg si mi-a spus ca arat fenomenal.....VRAJEALAAAA! NU INCERCA HERBALIFE SI NU CREDE DISTRIBUITORII!!!
  •  
    • 43 mesaje
    7 Oct 2005, 21:56
    0 0
    m-am linistit demult.vroiam ceva de dezintoxificare.