herbalife
-
0 0e cineva care vinde produse herbalife,in bucuresti?nu vreau sa platesc taxe postale cu atatia distribuitori herba
-
sunt destui distribuitori pusi pe capatuiala ..nu te sfatuiesc sa incerci herbalife ...tzi`o spun din propria experientza fica mea a slabit 30kg si a pus la loc 50 ...ca sa nu mai spun si catzi bani a costat ..inainte sa inceapa regimul cand imi spunea cineva ca o sa ia in greutate dublu dupa ce nu o sa`l mai tzina nu credeam ... si sa stii ca dupa ce nu a mai tzinut regimul s`a abtzinut de la tot ...dar degeaba ...oricum e sanatatea ta si banii tai tu faci ce vrei ,eu am vrut sa`tzi dau doar un sfat cum mi`au dat si mie altzii si l`am ignorat ....
-
Si eu am incercat herbalife.La inceput mi se parea super tare! Slabisem vreo 7 kg intr-o luna si tenul imi stralucea. Ajunsesem la 70 kg.Acum am 85 dupa ce am slabit cu disociat 4. Am incercat la un moment dat sa iau din nou numai ca n-am mai slabit nici macar 1 kg intr-o luna. Ai mare grija la distribuitori ca iti par super de treaba si te zapacesc de cap de-ti vine sa cumperi tot catalogul.Eu m-am intalnit cu unul dupa ce ma ingrasasem iar vreo 10 kg si mi-a spus ca arat fenomenal.....VRAJEALAAAA! NU INCERCA HERBALIFE SI NU CREDE DISTRIBUITORII!!!