Vreau sa ma ingras!!!

•  
    • 144 mesaje
    20 Sep 2005, 13:19
    2 3
    Stiu ca probabil o sa ma injurati, dar credeti-ma ca nu e usor sa fii prea slaba. Mi-am facut toate analizele si sunt sanatoasa. Mananc destul si totusi nu ma ingras. Daca stie cineva o solutie, va rog sa mi-o spuneti!
  •  
    • 3636 mesaje
    20 Sep 2005, 13:57
    0 0
    te invidiez, cauta pe google retete de ingrasare, tre sa gasesti ceva.
    fericito. adica poate nu. succes
  •  
    • 56 mesaje
    20 Sep 2005, 14:08
    0 0
    Da,si eu.De cativa ani ma tot chinui si nu reusesc,asa ca am lasat-o balta.Stiu bine cum e sa nu-ti gasesti haine pe masura,sa cazi in nadragi ca-n sac,etc,etc.Si eu sunt sanatoasa,mananc in cantitati industriale,aproape orice si degeaba.Daca gasesti o solutie,anunta-ma si pe mine.Bafta multa!
  •  
    • 655 mesaje
    20 Sep 2005, 17:24
    1 0
    Eu ma oftic de mor cand va aud.Eu fac si foamea si nu slabesc.Poate ca nici nu am vointa de fier.Nu sunt enorma, dar mi-ar placea sa mi se spuna "vai dar tu mananci o data pe an".Etc. daca mancati paine si cartofi in combinatie cu diverse si pe deasupra luati spirulina, dupa masa, veti vedea ceva rezultate.Daca nu, fuga la endocrinolog, sa nu fie alte probleme!
  •  
    • 1 mesaje
    21 Sep 2005, 13:08
    0 0
    Eu am 1.65 si doar 43 de kg. Am fost la endocrinolog si mi-a spus ca sunt sanatoasa si mi-a dat un regim de ingrasare. Dimineata trebuia sa mananc doua tartine cu cascaval, fulgi cu lapte si sa beau zeama de la un grapefruit peste care puneam 2 lingurite de miere. De asemenea pe stomacul gol trebuia sa iau o bobita de drajdie de bere. Pe parcursul zilei trebuia sa mai iau o gustare la 10 dimineata, apoi pranzul, inca o gustare pe la 16, apoi cina. Meniul trebuia sa includa paine, cartofi, dulciuri, alune, stafide, fructe confiate. ca mediacamente imi daduse Magne b6. M-am ingrasat 4 kg, dar dupa ce am intrerupt regimul le-am dat jos. Acum iau Vitamax care imi face pofta de mancare si beau zeama de grapefruit cu miere, care cica ofera corpului cantitatea necesara de vitamine pt o zi intreaga. Astept de la voi alte sfaturi, si sa stiti ca nu e nici o placere sa fi prea slab!
  •  
    • 630 mesaje
    21 Sep 2005, 14:50
    0 0
    si eu am aceeasi prob. desi nu sunt f. f. slaba, am 1.68 si 46 kg, vreau cam 2-3 kg sa iau si nu pot!!!! mananc gras, mananc des in oras prostii de la fast food ca astea ingrasa cel mai mult dar mai mult de juma' de kg nu iau sau in cel mai fericit caz 1 kg. simt ca innebunesc. nu mai stiu ce sa mai fac.
  •  
    • 144 mesaje
    21 Sep 2005, 18:54
    0 0
    Am gasit mai multe retete pt ingrasat, dar dintre toate una singura se pare ca are efect la toata lumea. Sau aproape toata lumea:
    GLUTAMAG+B6 - 3/ZI
    SOLUTIE AT10 - 5 PICATURI O DAT PE ZI
    PERITOL - 1 PASTILA pe zi. Stiu ca peritolul este un madicament antialergic care provoaca pofta de mancare. Daca il luati, luati-l seara pt ca provoaca somnolenta(a luat fratele meu si stiu ca te adoarme instantaneu). Exista si sirop, dar majoritatea spuneau ca pastilele au mai mult efect. Eu o sa incerc si sper sa mearga. Daca incercati si voi sa ma tineti la curent cu evolutia greutatii voastre.
    Si nu stiu de ce va credeti voi asa de slabe. Eu am 1,70 si 47kg si par si mai inalta decat sunt...
    Am gasit aceste informatii pe www.dieta.ro si chiar pe eva.ro. Se pare ca nu sunt singura slabanoaga asa cum credeam.
  •  
    • 2 mesaje
    18 Oct 2005, 14:02
    1 0
    Surioara mea a avut aceeasi problema ca voi...manca orice, orcand si nu reusea sa se ingrase deloc. A incercat mai multe vitamine, retete, etc...pentru ea a avut efect vitaminele Supradyn( tablete)sunt mai scumpe un pic(235.000 lei) dar merita. Mentionez ca abia la a doua cutie a inceput sa se vada efectele...cu pauza intre cele 2 cutii de 1-2 saptamani. Va doresc numai bine...si multa sanatate
  •  
    • 2 mesaje
    18 Oct 2005, 14:09
    0 0
    Scuze...se iau de 2-3 ori pe zi, niciodata dupa 18.00(valabil pt. orice vitamina), pentru ca "alunga" somnul!
  •  
    • 147 mesaje
    18 Oct 2005, 16:24
    0 0
    Multumesc frumos , Nicoleta , o sa incerc si vitaminele astea , sa vedem ce-o fi .
    Eu am 1,75 m , si 52 kg , as vrea vreo 5 - 10 kg sa mai pun ... Am pb mari cu imbracamintea , cel putin la pantaloni , care imi vin bine in talie imi sint scurti , care sint buni in lungime ... degeaba , cad
    Sau cine stie , poate se va deschide vreun magazin pt ... slabanoage , ne-am scoate , nu ?!?
  •  
    • 144 mesaje
    19 Oct 2005, 10:06
    1 0
    Am vb cu medicul si am intrebat daca e bine sa iau ce am scris eu mai demult si mi-a zis ca preritolul te adoarme rau de tot si ca oricum dupa ce incetezi tratamentul slabesti la loc. Asa ca mi-a dat Vitamax. Eu nu am inceput de mult timp tratamentul si deja m-am ingrasat 1 kg.
    Aura,ar fii foarte bine sa existe un magazin pt slabanoage lungane ca noi
    Daca stie cineva vreunul sa ne zica pt ca, mai ales atunci cand trebuie sa-mi caut pantaloni, imi gasesc destul de greu...