dieta de reglare a metabolismului
-
0 0buna dragelor! eu de cateva luni tin regimul disociat si am slabit 25kg, dar mi-e frica sa nu incep sa ma ingras dupa ce termin dieta. Am citit undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde de regimul de reglare a metabolismului, care tinut foarte strict te ajuta sa nu mai iei in greutate dupa ce il termini. Stie vreuna dintre voi cum e cu regimul asta? astept un raspuns. pupici
-
Hehehe a trecut si a doua zi de dieta. Ma simt super, ma enerveaza colegii care se uita lung la mancarea mea...
dieta intr-adevar pare stricta, dar cred ca este singura care mi se potriveste. Scap de chinuitoarea intrebare: ce mananc azi? Intrebare pe care mi-o pun de obicei in timp de rontai ceva.
Cred ca este o dieta buna pentru rontaitori ca mine. Sper sa ma si tina entuziasmul. -
mai fetelor - e ceva ciudat aici - 2,5kg in 4 zile????!!!! ok. e super - dar nu e sanatos - toti medicii recomanda regimuri de slabit in care slabesti 2-3kg max pe luna. altfel, risti sa te ingrasi la loc, metabolismul nu mai functioneaza la fel de bine, .... sa nu mai vb de vergeturi si alte minuni....
-
Am pus eu pe site o dieta de reglare a metabolismului.Daca va intereseaza o gasiti la articolul "Regim disociat care da rezultate!".Se tine pe o perioada de 3 luni, dar merita. Am vazut rezultate foarte bune la cine a tinut-o.Eu am dat jos cam 4 kg in 11 zile(Excesul de apa si sper ca si altceva...)
-
Daniela, sincer dieta mi se pare destul de dezechilibrata. Mi se par destul de ciudate, atat ziua aceea cu cozonaci cat si ziua in care nu bei decat apa toata ziua.
Recunosc ca nici eu nu am tinut dieta daneza chiar ca la carte, am trisat un pic in ziua in care trebuia sa mananc numai seara un mar si carne de miel (adica am mancat la pranz marul si seara carnea de miel) dar sincer in afara de primele zile in care mi-era foame pentru ca eram obisnuita sa rontzai toata ziua numai prostii nu mi-a fost deloc foame, dimpotriva, ieri in a 8-a zi la pranz chiar nu am putut sa manac tot si seara am injumatatit portia de carne.
am slabit pana acum circa 3 kilograme, majoritatea s-au dus din primele zile. -
La mine dieta chiar functioneaza si nu este chiar atat de greu de tinut.Sincer va spun ca este singura care m-a ajutat sa slabesc. Am incercat mai multe, dar nu am reusit sa rezist pana la capat.Ce-i drept, au trecut doar 13 zile si mai am inca 73...
Nu am tinut acea zi de apa pana acum, si nu cred ca am sa o tin.Si mie mi se pare ca este si echilibrata, caci prin rotatie cam pot sa consum aproape toate alimentele.De ex. vegetarienii mananca o gama mai restransa de alimente si teoretic sunt mai sanatosi...