Avortul..

•  
    • 13 mesaje
    13 Sep 2005, 22:05
    0 0
    De ceva timp doctorii ginecologi nu prea au mai avut activitate in vederea avorturilor. si stiti de ce ? pentru ca niste oameni oameni de stiinta au reusit sa invete femeile sa avorteze singure fara dureri si chinuri.

totul la www.frumusetea.go.ro
    (acesta modalitate a avortului o veti gasi in ghidul : O semnificativa descoperire in lupta impotriva imbatranirii si mentinerea tineretii.)
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Sep 2005, 22:52
    0 0
    ...si ajuta la slabit?

•  
    • 1744 mesaje
    13 Sep 2005, 23:09
    0 0
    "Numele meu este Gherghiceanu Dragos si ma ocup cu marketing-ul de catva timp si imi place foarte mult cand sunt apreciat pentru munca pe care o prestez.
    Cum fac asta ? Aceasta este intrebarea pe care prietenii mi-o repeta mereu. M-am tot gandit... de ce sa nu impart secretele mele cu oamenii pe care ii iubesc ?
    Cu cat daruiesti mai mult cu atat primesti mai mult, nu? De aceea am construit site-ul acesta care si mie imi aduce profit."

Site pe de-a moaca!
    Inchipuiti-va ce "marketing" face (anunturi tip spam pe forumuri) si citi bani a cistigat! Ptiu!

Rusinica!
  •  
    • 289 mesaje
    24 Sep 2005, 20:20
    0 0
    andra22, dar tu ce parere ai despre AVORT?
  •  
    • 289 mesaje
    24 Sep 2005, 20:24
    0 0
    si hai sa-ti mai spun ceva draguta: doctorii ginecologi din pacate chiar au o activitate asidua (asta in cazul in care ai cunoscut doctori si nu vraci.vracii nu mai au activitate, pt.k e mai safe sa mergi la un doctor, si mai igienic, cred..)
    si hai sa-ti mai spun un lucru: ce-ar fi sa nu mai postezi mizeriile astea aici.cum poti sa promovezi avortul? si inca cum: sa inveti"tinerele talente" cum sa avorteze acasa...
    hai sa-ti dau un sfat: sterge mai repede mesajul asta (al tau)k s-ar putea s-o incurci cu legea.
  •  
    • 289 mesaje
    24 Sep 2005, 20:28
    0 0
    si daca esti de gen feminin, imagineaza-ti o scena: fata ta tocmai a implinit 16 ani.vii radioasa k o albinutza de la serviciu, dornica sa vezi ce tzi-a facut"fetitza" la teza la mate...stupoare:o gasesti intinsa lata in sufragerie intr-o balta de sange...mititik, incercase si ea un sfat"nevinovat" gasit pe internet si postat de niste"nesimtite" ca tine.
    sa-ti fie rusine fato k te joci cu sanatatea altora si mai astepti si sa ai un castig din asta.RUSINE, NESIMTITO!!
    RUSINE PANA LA MOARTE si sa-ti dea Dumnezeu dupa sufletul tau.
  •  
    • 630 mesaje
    25 Sep 2005, 20:54
    0 0
    MARE E GRADINA DOMNULUI........
    fetito esti GRAMADA!!!!
  •  
    • 131 mesaje
    26 Sep 2005, 23:00
    0 0
    "nu prea au avut activitate"?! stiu pustoaice care la 14 ani au deja vreo 2 avorturi la activ, situatia e chiar grava la capitolul asta,inconstienta e in floare si v-ati gasit voi sa profitati de asta?! ajungem sa vindem viata sau moartea pe 10$? Sincer eu una nuj cum poti sa dormi noaptea...si btw..linku tau a ajuns pe mailu politiei... si fotografii cu mesajul asta. Distractie placuta...!