Fitomagra

•  
    • 32 mesaje
    12 Sep 2005, 09:59
    0 0
    A incercat cineva Fitomagra?daca da,are rezultate?
  •  
    • 91 mesaje
    12 Sep 2005, 14:46
    0 0
    Am luat eu anul trecut fitomagra.Mincam ca stiam ca trebuie s amaninc.Imi taiase pofta de mincare.si de viata.aveam ameteli pe strada si incepusem sa vad diferite lucruri.Am ajuns si la psihiatru, ma gindeam ca o fi vebit virsta sa o iau pe aratura.Singura aratura era de la acest fitomagra, care, cum am stopat trataamentul, au dispaRUT SI VOCILE, SI VEDENIILE SI AMETELILE.ASA CA MARE GRIJA
  •  
    • 32 mesaje
    12 Sep 2005, 15:28
    0 0
    mersi frumos!eu am luat ceaiul ca nu prea imi placxe sa iau pastile ...dar nu suport gustul ala dulceag care iti ramane in gura dupa!!!
    imi vine sa vomit..nu prea mai pot sa beau!
  •  
    • 317 mesaje
    12 Sep 2005, 20:21
    0 0
    Roberta dupa cit timp de la inceputul tratamentului ai avut ameteli?Si de care ai luat ca sint attiva,drena sub forma de ceai, de opercule?
  •  
    • 5 mesaje
    13 Sep 2005, 14:56
    0 0
    Pt. Roberta: Dupa cat timp au aparut simptomele despre care vorbeai? Nu cumva ai tinut tratamentu' mai mult decat trebuia? K stiu pe cineva kre a luat si nu a avut nici un fel de problema.
    O zi buna!
  •  
    • 67 mesaje
    18 Sep 2005, 20:28
    0 0
    Eu am luat o cutie de capsule si apoi m-am linistit. Nu au nici un rezultat, cel putin nu la mine.
    In primele doua zile nu am mai avut pofta de mancare si am eliminat multa apa, dar probabil si minerale pentru ca a inceput sa-mi pice parul, apoi nu am mai observat nimic.
  •  
    • 91 mesaje
    19 Sep 2005, 17:42
    0 0
    Am tinut tratamentul cu pastile.Nu am luat mai mult cedit trebuia, dar probabil organismul meu a reactionat altfel decit trebuia.Am luat si biomed, care imi provoca la fiecare colt de strada, sa ma scuzati, cite o diaree sora cu moartea.Ma inverzeam la fata daca nu gaseam freun wc prin apropiere.Am luat si elixir de fructe de soc, care , pt ca mintea mi-a fost aiurea cind am citit prospectul, lam luat fara apa, si in fiecrae seara eram , sa nu zic beata, dar cintam du-ma casa mai tramvai.Am consultat si nutritionist, care, nu stiu cum s-a facut, dar la 10 oamnei inaintea mea si 10 dupa mine, la toti ne-a prescris regimul disociat.In schimb, ce a dat roade fantastice, afost renuntarea pe o perioda cam aprox 2 luni, la carne.Si inlocuirea cu ciuperci.De na-m mincat la ciuperci, de si acu visez ciuperci noaptea.
    o zi buna
  •  
    • 53 mesaje
    5 Oct 2005, 10:42
    0 0
    roberta,cu toate vedeniile si ametelile,macar ai slabit cu fitomagra?
    si de care ai luat totusi?
  •  
    • 91 mesaje
    6 Oct 2005, 16:18
    0 0
    Da, am slabit 6 kg.Am luat pastilele.Am intels ca este si un ceai.