Fitomagra
-
0 0A incercat cineva Fitomagra?daca da,are rezultate?
-
Am luat eu anul trecut fitomagra.Mincam ca stiam ca trebuie s amaninc.Imi taiase pofta de mincare.si de viata.aveam ameteli pe strada si incepusem sa vad diferite lucruri.Am ajuns si la psihiatru, ma gindeam ca o fi vebit virsta sa o iau pe aratura.Singura aratura era de la acest fitomagra, care, cum am stopat trataamentul, au dispaRUT SI VOCILE, SI VEDENIILE SI AMETELILE.ASA CA MARE GRIJA
-
Am tinut tratamentul cu pastile.Nu am luat mai mult cedit trebuia, dar probabil organismul meu a reactionat altfel decit trebuia.Am luat si biomed, care imi provoca la fiecare colt de strada, sa ma scuzati, cite o diaree sora cu moartea.Ma inverzeam la fata daca nu gaseam freun wc prin apropiere.Am luat si elixir de fructe de soc, care , pt ca mintea mi-a fost aiurea cind am citit prospectul, lam luat fara apa, si in fiecrae seara eram , sa nu zic beata, dar cintam du-ma casa mai tramvai.Am consultat si nutritionist, care, nu stiu cum s-a facut, dar la 10 oamnei inaintea mea si 10 dupa mine, la toti ne-a prescris regimul disociat.In schimb, ce a dat roade fantastice, afost renuntarea pe o perioda cam aprox 2 luni, la carne.Si inlocuirea cu ciuperci.De na-m mincat la ciuperci, de si acu visez ciuperci noaptea.
o zi buna