pt castigatoarele concursurilor eva

•  
    26 Aug 2005, 11:16
    0 0
    buna fetelor !
    am primit cam acum 2 luni un mail cum ca as fi castigat premiul set "Sensual Lips" pentru participarea la forumul de pe eva.ro ... scria in mail ca tre sa trimit adresa completa ... pe care de altfel am si trimis-o imediat ... dar ... nici pana acum n-am primit nimic acasa ...
    voi , cele care ati mai castigat ... ati primit ceva acasa ?? ca sunt tare curioasa ...

si am uitat sa va precizez ceva ... mailul l-am primit pe 21.06 , iar eu l-am trimis inapoi pe 22.06 ... noroc cu salvarile astea ... :">
  •  
    • 5 mesaje
    28 Aug 2005, 14:43
    0 0
    Eu cred ca este o mare abureala faza cu concursurile.
    Am participat si eu si "am castigat" pe 19 iulie la concursul cu Beauty Land.
    Trebuia sa primesc un mail de confirmare la care sa raspund in termen de o saptamana dar a trecut mai mult de o luna si numic.
    Chiar sunt curioasa daca a primit vreuna din castigatoare premiul.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Aug 2005, 19:03
    0 0
    ma bucur ca a avut cineva ideea sa atace acest aspect! la fel mi s-a intamplat si mie, am incercat sa confirm primirea mesajului de multe ori si am primit eroare! am confirmat direct la eva.ro si... nimic!
  •  
    29 Aug 2005, 06:37
    0 0
    buna fetelor ! daca vreti sa aflati mai multe , eu am postat mesaju asta pe toate categoriile din forum , ca nu stiam unde se fac reclamatiile ...
    eu sunt trecuta in lista aia cu castigatoare , dar doar atat
    scria o alta eva ca ea a primit pana la urma castigul , dar dupa vreo 3 luni , si nici macar nu era cartea din concurs ...
    mai vdm ... poate ii miscam pe coordonatori site-ului ca sa ... nush exact , dar daca tot nu-i onoreaza concursurile , mai bine sa nu le faca ...cred
    ciau fetelor ! s-aveti o zi buna !