Ce sa fac?
-
0 0Peste aprox. o luna de zile voi merge la un eveniment si am nevoie urgent sa slabesc cateva kilograme. Macar 3...oare se poate?
Va rog sa ma ajutati daca stiti o metoda realista...Sala nu ma atrage insa am o bicicleta si imi place sa merg pe jos.
M-ar interesa daca cineva a reusit si mai ales cum...stiu ca depinde de metabolismul fiecareia dar vreau sa incerc si eu.
Pupici!!! -
pedaleaza mult pe bicileta si mergi pe distante foarte lungi - daca ai alerga ar fi si mai bine.
nu mai manca dupa ora 7 seara - mai ales fructe, legume... daca nu poti si nu poti ciuguleste putin dar neaparat carne - peste, pui gratar, fiert, copt
nu manca dulciuri si produse care contin gluten
nu manca prajeli si alimente ultra-procesate(margarina, delikat)
in ultima saptamana nu manca varza, fasole, mazare.
mananca mai multa carne slaba si redu combinatiile dintre carne si diferite legume in afara de verzituri(spanac, stevie, urzici) si radacinoase.
o luna cred ca rezisti fara cartofi... daca nu, mananca-i foarte devreme, niciodata dupa 12:00 -
daca timpul tau este limitat la o luna, trebuie sa iti impui un ritm un pic mai drastic
desi nu iti place sala, niste sedinte de aerobic zilnice ti-ar fi mult mai de ajutor decat bicicleta de acasa
bicicleta iti tonifica organismul, iti regleaza respiratia, dar nu are puterea, doar prin simpla pedalare in casa 10-15 min sa slabesti intr-o luna
daca ai bicicleta normala, trebuie sa mergi destul de mult si in ritm sustinut, nu de plimbare
alergatul ar fi de folos pentru ca iti pune in miscare tot organismul
din punct de vedere al alimentatiei: scoate din programul zilnic dulciurile, painea si prajelile
Mananca daca se poate pana cel tarziu la 6 seara si nu combina mancarea
de asemenea incearca sa consum cel putin 2 litri de apa pe zi
in cazul in care doresti sa intri intr-o competitie inceputa de mine si o alta tipa din brasov, da-mi o adresa de mail si iti trimit numele site-ului
ea a spus ca daca nu are cu cine concura nu se poate tine de program , poate modul nostru de a aborda problemele te poate ajuta si pe tine
daca nu, oricum sper sa reusesti ceea ce ti-ai propusm pt ca 3 kg intr-o luna este un proiect realizabil -
Draga Theea,
M-ar interesa si pe mine competitia de care vorbeai pt ca de vreo cinci zile am inceput si eu in forta un nou stil de viata, sa ii zicem.
Am inceput o dieta, merg la sala, creme etc, toate pt ca incerc sa slabesc....mai nou as vrea sa dau cam trei kg jos in decurs de 2 saptamani..deci mi-ar prinde bine orice ajutor....