Halkidiki - Hotel Athos Palace
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
24 Aug 2005, 11:210 0Fetelor, scuzati-ma ca am deschis subiectul asta aici, dar cum stiu ca multe dintre noi sunt avide de a afla cat mai multe informatii despre diete, mai gandit ca aceasta zona e cea mai frecventata de voi si ca poate printre voi se nimeste una care sa-mi spuna cate ceva despre Hotelul ATHOS PALACE din HALKIDIKI - GRECIA. Cum e? cazarea, masa, plaja tot? se merita 14 zile acolo? astept sugestiile voastre si impresiile voastre, va imbratisez cu caldura si iertati-ma ca am patruns in zona dietelor cu un subiect total paralel cu cele postate aici
: -
24 Aug 2005, 17:25acceseaza www.g-hotels.gr, hotelul este bestial, am vrut si eu sa merg acolo insa imi expira pasaportul. concediu placut!
-
25 Aug 2005, 21:44Am intrat absolut intamplator la Dieta (in pofida presupunerii tale nu cred ca e cel mai frecventat forum
)...
Eu am fost la alt hotel din acelasi lant, f aproape de Athos. Este foarte frumos la Athos, serios.Si Pallini Beach (langa el) parca e si mai si. Sunt toate pe plaja, au si gradina si piscina buna, plaja e curata si nu aglomerata, numai de bine am sa iti spun
. Daca vrei sa stii ceva mai precis, just ask. -
25 Aug 2005, 21:56Multumesc mult fetelor pentru sugestii, dar intre timp m-am razgandit, nu voi mai merge in grecia momentan pt ca nu mai dispun de cele 2 saptamani de concediu ci numai de una, asa ca ma orientez spre un resort din turcia, o lasam pe la anu cu grecia, oricum multumesc mult de sugestii si astept impresiile din alte locsoare decat cele de la noi. Va pupa seniorita!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness