regim cu ceai negru si lapte
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Aug 2005, 18:410 0are cineva idee in ce consta acest regim?va rog sa mi-l dati si mie .Ce rezultate ati avut cu el?
-
24 Aug 2005, 00:42in fiecare dimineata, pe stomacul gol se bea lapte cu ceai negru. se pregateste in felul urmator: in jum litru lapte se pun 2 linguri ceai negru si se lasa acoperit. se pregateste de seara si se bea dim.am facut kestia asta si ptr k nu am gasit ceai negru dkt la pliculete eu puneam 4 plicuri si ptr k miroase f urat puneam amestecul intr-o sticla d 0.5l si il beam dintr-o data.are si un efect energizant, logic fiind ceai negru, deci nu iti mai recomand sa bei si cafea....am slabit ceva atunci intr'adevar, dar nu mai stiu cat se tine dieta asta si nici c efect are asupra metabolismului
-
26 Aug 2005, 22:43nu stiu exact, cantareste-te dupa o sapt si vezi....sau dupa cateva zile...incearca sa bei asa cum am facut eu, pune-l intr-o sticla de jum de litru si bea-l dintr-o rasuflare..k miroase f urat, la gust nu e f rau..dar mirosul e nasol...
-
28 Aug 2005, 12:47Daca tii regimul asta (ceai negru+lapte dimineata), in cursul zilei poti manca orice?
-
29 Aug 2005, 22:43incearca sa te abtzii si tu d la cele elementare si deja binecunoscute: dulciuri, paste, paine, makar sa mananci mai putzine
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness