regimurile disociate sunt bune???
-
0 0sal evelor as vrea sa stiu daca sunt bune regimurile astea (o zi lactate, o zi fructe etc)dau rezultate?si nu afecteaza sau dauneaza organismului?
avand in vedere ca am 16 ani as putea sa tin un astfel de regim?voi ce ziceti?!
va pupic si multa sanatae -
BUNA DANIELA!!E o varsta f frageda sa incepi o dieta care deja e contestata la nivel international...iti spun asta din experienta ca asa am inceput si eu si mi-am stricat organismul; de-a lungul anilor am fost preocupata de nutritie si am ajuns sa fiu consultant ptr o firma internationala de produse naturale care sa te ajute sa slabesti; nu stiu ce kg ai...sa pot sa-ti spun daca chiar e sa slabesti sau ai putina celulita...mi-ar placea sa te ajut..poti sa-mi scrii pe rebeca_opportunities@yahoo.com te pup ciao
-
draga mea nu esti grasa deloc si sincer nu ti-as recomanda nici o dieta ptr ca iti vei da peste cap tot metabolismul la asa o varsta; eu lucrez cu produse naturale de la firma Herbalife..nu stiu daca ai auzit de ea...oricum as avea ptr tine daca te intereseaza un produs care reduce acumularea de lichid si astfel pierzi cm; eu cand l-am folosit am pierdut 5 cm din talie numa in prima sapt...astfel poti slabi fara sa tii regimuri stricte; bineinteles ac ar fi preferabil sa te axezi pe o alimentatie mai sanatoasa deoarece cu timpul pot aparea probleme dar totul trebuie luat incet...pas cu pas...te pup
-
draga karina...aceasta e adresa mea de mail rebeca_opportunities@yahoo.com...te-as ruga sa-mi scrii aici ptr ca nu pot sa fac reclama pe site si asa pot sa iti spun mai pe larg despre ele si sa vb mai liber despre principiile unui astfel de program care are un real succes printre persoanele care vor sa slabeasca.Astept sa-mi scrii...papa