Cum reusiti?

•  
    • 124 mesaje
    9 Aug 2005, 21:18
    0 0
    Stiu ca trebuie sa ai o vointa de fier...si am...dar care sunt zilele critice?Cand te simti cu adevarat stapana pe situatie....?
    Eu sunt inca la inceput si e tare greu...
  •  
    • 704 mesaje
    10 Aug 2005, 00:18
    0 0
    Eu ma simteam stapana pe situatie doar cand depaseam praguri psihologice, gen 90 kilo, 80..sau la 5 kilograme..Si cand erau largi niste haine care veneau stramte..sau cand primeam complimente...Atunci merita tot. dar in rest, eram mereu nesigura si neincrezatoare..
  •  
    • 94 mesaje
    10 Aug 2005, 09:23
    0 0
    iti spun din experienta... sunt zile in care chiar dc ai greutatea pe care ti-o doreai te simti aiurea ca nu stiu ce tampenii ai mancat si care te-au umflat de simti ca pocnesti... sunt zile in care ai greutatea pe care ti-o doresti, iti simti stomacul lipit de spate si blugii largi pe tine dar te trezesti ca vrei tonus, fibra, etc... si sunt si ziel in care iti convine nu-ti convine trebuie sa te supui corpului tau care a decis ca vrea sa retina niste apa sau se incapatzaneaza sa mai dea jos ceva din grasimi.
    eu iti recomand cu cea mai mare caldura topicul de la Monti. fetele sunt grozave, au experienta si te pot ajuta sa incepi un stil de viata sanatos. Eu le-am ascultat si sunt f multumita de mine cea de acum... ma rog, inca imi doresc sa am timp sa merg la sala sau chiar sa fac un aerobic acasa dar deocamdata nu se poate...
    ce iti recomand este sa nu disperi in momentele pe care le simti TU ca fiind critice. ai rabdare, fii calculata si o sa vezi rezultate remarcabile.
  •  
    • 124 mesaje
    11 Aug 2005, 11:19
    0 0
    Multumesc mult pt sfaturi...eu sper sa reusesc...ma bucur cand vad ca sunt oameni care vor sa te ajute...Multumesc