IAR SLABITUL BATA-L VINA...
-
0 0Salut
Eu sunt noua pe forumul asta asha ca mai intai trebuie sa ma prezint
Ma cheama Andreea, am 18 ani si dupa cum v-ati dat seama am si eu probleme cu greutatea
Acum la inaltimea de 1 68 am 64 kg
jalniccccc stiu...cam atat despre mine
Acum vreau sa va intreb ce parere aveti despre batoanele pt. slabit...mie imi place la gust Fibrobar R si ma gandeam sa inlocuiesc mai multe mese cu el...
Va rog frumos care stie mai multe detalii despre aceste batoane sa ma informeze si pe mine...nu de alta dar nu vreau safac vreo prostie...
Multumesc anticipat si inca odata va rog sa ma luminati si pe mine Pa -
si eu apelez de multa vreme la fibrobar;cel putin la serviciu mananc 2 batoane si nu mai ajung acasa lihnita precum ceilalti colegi;imi cumpar cam o data pe luna 40-50 bucati si le pastrez in frigider;ma ajuta foarte mult pentru ca nu mai dau iama in dulciuri;iar seara incerc sa mananc proteine legume si fructe.
-
Si eu am avut vreo doi - trei ani cam aceleasi coordonate ca si tine (1.68 m si 64 kg). Acum am ajuns la 55 kg. Cred ca e bine sa inlocuiesti o masa cu Fibro-Bar, in special pe cea de seara, dar nu mai multe mese, pentru ca organismul tau are nevoie de mai multe vitamine si minerale decat iti ofera acel baton. SPORTUL e cel mai important!!! Plus dieta, biensur
-
Eu pap batoane Q-Form care imi plac la nebunie (batoanele Fibrobar nu prea mi-au priit!!). Tin regim disociat (o zi fructe, o zi lactate si o zi carne si unul sau doua batoane pe zi), nu mananc paine, nici dulciuri si nu beau decat apa plata!!! Tin regimul asta de o saptamana si doua zile si in primele 4 zile imi venea sa crap de ciuda pt ca mi se parea ca tot efortul meu este in van. Dar dupa 4 zile am inceput sa slabesc ca prin minune si intr-o saptamana am dat jos 3 kg (asta fara nici un pic de sport!!!) Si eu zic ca o dieta asociata cu sport face minuni!! Vointa sa fie!!!
Va pup, numai bine si sa fiti frumoase!!! -
Eu spun sa incerci cat mai multa miscare , indiferent sub ce forma,din mai multe considerente:esti inca in perioada de formare si o cura iti poate modifica aspectul sau metabolismul pe viata;
2-ca sa nu ajungi un sac de piele, slaba pentru putin timp si cu fluxuri si refluxuri ale sunculitelor care iti afe3cteaza elasticitatea.
Mananca fructe, salate si nu uita, apa cat mai multa, cu cat mai multa cu atat mai bine. -
karissia, e bine ca poti tine cura, dar nefacand sport deloc si slabind foarte repede pielea si muschii nu vor avea timp si nici cum sa se acomodeze , asa ca s-ar putea sa ai anumite parti ale corpului slabe dar cu pielea atarnand
depinde cat de mult vrei sa slabesti si cat de mult poti tine regimul, pt ca la un moment dat vei dori sa mananci si atunci kg vor reveni f repede 'napoi
pe termen scurt poti slabi dar ar fi bine sa te gandesti si ce vei face pe termen lung