motivatie

•  
    • 1 mesaje
    2 Aug 2005, 18:59
    0 0
    stiti, problema mea e greutatea. Cred ca sunteti obisnuite deja cu mesaje de genul asta.Mie mi-e groaza de mine, pot sa slabesc dar nu o fac.De ce? pentru ca nu am suficienta putere sa incep sa fac exercitiile.Duc o viata sedentara. nu am timp de sala si pur si simplu nu pot sa ma urnesc din loc sa fac 3 abdomene amarate.Si credeti-ma, sunt multe fete ca mine.Vreau un sfat.Va rog mult.Nu stiu ce sa fac....Astept raspuns...o motivatie
  •  
    liu
    • 776 mesaje
    3 Aug 2005, 13:39
    0 0
    deci, faza cu nu am timp este o scuza!
    nu ai destula motivatie,pt ca nu ai gasit-o de fapt! pe mine, de ex chestia care ma motiveaza cel mai mult este.......uitatul in oglinda! cand vad celulita aia...ma dispera! asa ca....ia atitudine, femeie..nu te mai plange, ca nu rezolvi nimic!!!
  •  
    • 41 mesaje
    3 Aug 2005, 20:55
    0 0
    Vrei motivatii?cunosc destule, dar nici eu nu le prea aplic.Acum ca am ajuns la o greutate normala (dupa medici), cu greu mai gasesc motivatia care sa ma faca sa mai dau jos vreo 5-6 kg.Oricum gandeste-te in primul rand la sanatate: grasimea in exces, nu duce decat la imbolnavire(diabet, colesterol si tensiune ridicate, oboseala generala, etc.).Apoi gandeste-te la tine: fiecare femeie vrea sa arate cat mai bine pt.ea, nu pt. alte motive. Gandeste-te la cei din jur cat de socati vor fi cand o sa te vada ``altfel``.
  •  
    • 1070 mesaje
    6 Aug 2005, 18:29
    0 0
    Primele 2 zile e mai greu, pana incepi sa te urnesti...incepe cu putin: azi faci 20 abdomene, maine 30,etc.
    Apoi, incepi sa mai adaugi si alte exercitii cum ar fi ridicari de picioare pe lateral, genoflexiuni,etc.Incet-incet o sa simti nevoia sa faci tu.Inceputul intotdeauna e greu.Gandeste-te ca e ca un medicament care trebuie luat zilnic...