Monica Anghel si Tatu au cerc la stomac

•  
    • 44 mesaje
    31 Iul 2005, 02:35
    0 0
    Nici eu nu credeam k se poate ajunge si aici...intr-o zi mam intersectat,sa zic asa,cu Monica Anghel,la salon.Zarva mare pe acolo si o intreb pe cosmeticiana dak a intrebato cum a reusit sa slabeasca si raspunsul pe care la primit a fost acesta"SI EU SI MIHAELA TATU NE-AM PUS CERC LA STOMAC".Am ramas putin socata,mai ales k eu sunt impotriva interventiilor chirurgicale.Aveti grija de voi evelor si pe curand
  •  
    • 44 mesaje
    31 Iul 2005, 02:43
    0 0
    eu am tinut regimul monicai A si intro luna am dat 4 kg dar asta in prima saptama si dupaaceea=o.Am comandat si reteta Mihaelei tatu dar acolo miam luat o teapa deoarece nu iti venea formula secreta la prima comanda trebuia sa mai faci alta si banuiesc k iar la fel pana te plictiseai sa dai banii.acum imi tot vin acasa de pliante cu reclame de slabit dar mam lecuit...vacanta placuta in continuare
  •  
    • 218 mesaje
    31 Iul 2005, 03:00
    0 0
    woooooow!interesant dar totusi ciudat.monica da,arata mai bine dar tatu e tot grasa!!!!si e ridicola cand incearca sa-si ascund suncile.parerea mea
  •  
    • 235 mesaje
    1 Aug 2005, 15:01
    0 0
    cerc la stomac ? pey se "lauda" ca "Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat." (http://www.idieta.ro"
  •  
    • 146 mesaje
    2 Aug 2005, 10:20
    0 0
    nu prea sunt la curent asa ca va rog lamuriti-ma si pe mine...ce e cercul la stomac?
  •  
    • 44 mesaje
    2 Aug 2005, 12:42
    0 0
    cercul la stomac este''un balon''sa zic asa care printr-o interventie chirurgicala se introduce in stomac si iti umple stomacu deci nu iti mai este foame kiss
  •  
    • 218 mesaje
    2 Aug 2005, 18:49
    0 0
    da..de aia aparea in reviste si facea reclama la nu stiu ce carte si pastile care vezi tu doamne te fac sa slabesti????oricum Mihaela Tatu e o persoana de kkt.parerea mea,desi la inceput imi placea de ea dar pe parcurs mi-am dat seama ce jenanta e si acum mai e si mincinoasa.poate odata cu pastilele iti trimit si balonasul