Monica Anghel si Tatu au cerc la stomac
-
0 0Nici eu nu credeam k se poate ajunge si aici...intr-o zi mam intersectat,sa zic asa,cu Monica Anghel,la salon.Zarva mare pe acolo si o intreb pe cosmeticiana dak a intrebato cum a reusit sa slabeasca si raspunsul pe care la primit a fost acesta"SI EU SI MIHAELA TATU NE-AM PUS CERC LA STOMAC".Am ramas putin socata,mai ales k eu sunt impotriva interventiilor chirurgicale.Aveti grija de voi evelor si pe curand
-
eu am tinut regimul monicai A si intro luna am dat 4 kg dar asta in prima saptama si dupaaceea=o.Am comandat si reteta Mihaelei tatu dar acolo miam luat o teapa deoarece nu iti venea formula secreta la prima comanda trebuia sa mai faci alta si banuiesc k iar la fel pana te plictiseai sa dai banii.acum imi tot vin acasa de pliante cu reclame de slabit dar mam lecuit...vacanta placuta in continuare
-
da..de aia aparea in reviste si facea reclama la nu stiu ce carte si pastile care vezi tu doamne te fac sa slabesti????oricum Mihaela Tatu e o persoana de kkt.parerea mea,desi la inceput imi placea de ea dar pe parcurs mi-am dat seama ce jenanta e si acum mai e si mincinoasa.poate odata cu pastilele iti trimit si balonasul