Dieta pentru grupa A

•  
    • 11 mesaje
    24 Iul 2005, 20:59
    0 0
    Eu am grupa A. Cam ce este recomandat in cazul acesta? Din cate stiu eu sunt permise legumele si pestele. Carnea mai putin. Voi, care stiti, puteti sa-mi dati si mie un raspuns?
    Pupici.
  •  
    • 41 mesaje
    24 Iul 2005, 23:03
    0 0
    Draga prietena,
    Persoanele cu grupa ta sanguina au un sistem digestiv foarte sensibil, care prelucreaza lent alimentele grele; astfel carnea si produsele lactate, afecteaza inima si duc la obezitate, datorita continutului de grasimi.Incearca sa le eviti daca vrei sa slabesti.In schimb poti consuma la discretie alimente pe baza de soia, legume, ananas, uleiuri vegetale.
  •  
    • 11 mesaje
    24 Iul 2005, 23:28
    0 0
    Iti multumesc pentru raspuns. Am mai conversat cu cineva despre tema asta si persoana respectiva mi-a recomandat dieta mediteraniana. Tu ce zici de asta? Este OK?
  •  
    • 41 mesaje
    24 Iul 2005, 23:57
    0 0
    Dieta mediteraneana este mai degraba un stil de viata, nu un regim. E o dieta in care se mananca sanatos, folosindu-se doar ulei de masline extravirgin,fructe si legume dupa placul inimii. Se recomanda un consum redus de produse animale( ceea ce e foarte bun pt grupa ta). Poti consuma cereale bogate in fibre( atentie la grau, neindicat in drupa sanguina A)mirodenii si condimente.Daca poti sa-l urmezi e OK.
  •  
    • 449 mesaje
    26 Iul 2005, 14:47
    0 0
    si eu am grupa a2. ma intreb daca...carnea imi face rau!! in cazul asta ar trebui sa tai din portii. eu sunt montignaca, si am reusit sa dau bine jos (stilul montignac+ miscare). as fi foarte interesata de dieta asta. as putea sa combin montignac cu mai putina carne, eventual.
    //v