Primul kilogram!

•  
    • 683 mesaje
    22 Iul 2005, 22:52
    0 0
    Hi!
    Saptamana aceasta am inceput sa fac si eu cate ceva, vreau sa mai scap de kg astea. Macar 2 kg pentru inceput si as fi tare multumita...nu ca nu-mi doresc mai mult dar am un metabolism tare lent.
    Sala de 3 ori/sapt. la o grupa de incepatori, regim sarac in calorii dar nu drastic deodata...voi incerca sa mai reduc pe parcurs. In aceste conditii ce-ar trebui sa simt??? Pentru ca dupa prima saptamana nu simt chiar nimic...sau mai bine zis dupa cat timp ar trebui sa simt ceva???
    Am acasa si o bicicleta dar nu-mi gasesc timp pentru ea...
    Si inca ceva...luni m-am cantarit la sala, au cantar electronic si cred in el...joi m-am cantarit din nou si aveam cu 500gr. mai mult!!! Nu stiu ce sa mai cred, cum sa fiu motivata astfel??? E drept, saptamana asta a fost si ziua mea de nastere si am serbat-o cu apa minerala...dar nu ma las.
    Dupa cat timp ar trebui sa vad minunea? macar una mica acolo, macar primul kilogram...
  •  
    • 704 mesaje
    23 Iul 2005, 21:47
    0 0
    De obicei dupa o saptamana depinde de metabolism..uneori su dupa 2 saptamani..mai asteapta cel putin o luna pana sa dai un verdict...Si tine o dieta clara..ce mananci mai exact..sau ce NU mananci?
  •  
    • 32 mesaje
    23 Iul 2005, 22:12
    0 0
    pt ca mergi la sala incearca sa nu te mai cantaresti pt un timp ci masoara-te cu un centimetru...o sa vada si pe cantar apoi....ideea e ca e inlocuit stratul de grasime cu fibra...spor la treaba!!!si nu dispera!!!succes!!!