A slabit cineva cu herballife?

•  
    • 211 mesaje
    21 Iul 2005, 09:59
    0 0
    Buna fetelor,
    Am nevoie de cateva sfaturi... Vreau sa incep sa slabesc cu herballife. Am cateva prietene care au slabit fr. bine si frumos dar totusi stau in dubiu. Daca ma ingras dublu dupa dieta? Daca raman insarcinata, imi afecteaza sarcina? Daca nu slabesc deloc si dau si 4 mil. pe dieta? daca, daca, daca...
    Mersi anticipat.
  •  
    • 1166 mesaje
    21 Iul 2005, 10:44
    0 0
    eu personal nu am incercat si nici nu as incerca, pe unde am auzit numai de rau...acum depinde de fiecare dar te sfatuiesc de banutii astia sa iti faci un abonament la sala, sa cumperi papa bun (fructe ,legume, carne) daca nu ai timp de sala iti cumperi ceva pentru acasa.eu tot gaseam scuze cu sala si tocmai mi-am cumparat stepper, mai bine am dat 3.000.000 pe stepper decat sa bag tot felul de tampenii in organism, te sfatuiesc sa faci la fel.e mai sanatos...ca oricum pe langa orice dieta trebuie si miscare...
    o zi buna!
  •  
    • 211 mesaje
    21 Iul 2005, 11:20
    0 0
    imi dau seama ca miscarea e primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand esti la cura de slabire. eu mananc ponderat si merg cu bicicleta in fiecare seara si tot week-end-ul si inca nu am reusit sa dau kg in plus jos. am incercat mai multe cure (cea disociata, cea cu ciorba de varza)si nu au dat randament.
  •  
    • 31 mesaje
    21 Iul 2005, 13:30
    0 0
    Eu am incercat regimurile herbalife si pot sa iti spun sigur ca sunt o tampenie! Am dat vreo 400$ pentru 3 luni de pastile, prafuri si creme. In principal, am urmat tratamentul anticelulitic. In afara de faptul ca am slabit vreo 4 kg desi nu asta am urmarit(de mi ascutisera obrajii si umerii) celulita a ramas la locul ei pe fund si coapse. Si dupa ce am intrerupt tratamentul, am pus rapid la loc toate kg pierdute...
    Asa ca urmeaza sfaturile evelor cu privire la sport si dieta, si vei avea mai mult succes! Si mai multi bani ramasi in portofel...
    pupici!
  •  
    • 1070 mesaje
    21 Iul 2005, 20:07
    0 0
    Nu stiu de ce nu ai slabit...probabil ca ai gresit undeva.Ce si cum mananci?
    Ai probleme cu tiroida? Am luat Herbalife si nu am slabit, tot imi era foame si a trebuit sa renunt la ele ca dc.luam si una si alta ma ingrasam.Sport si dieta disociata este cea mai buna...
  •  
    • 211 mesaje
    22 Iul 2005, 11:21
    0 0
    Am facut dieta disociata si am slabit 4 kg dar dupa o saptamana am ajuns de urgenta la spital cu dureri infernale de stomac. De atunci am ramas fr sensibila in ceea ce priveste stomacul. Herballife-ul mi-a fost recomandat de o prietena care a slabit 10 kg fara alte complicatii si dureri de cap. Da, am probleme cu tiroida. Din cauza asta am pus si pe mine cateva kg in plus (cam 7-10kg in plus). Peste 2 ani vreau sa fac un copil si nu as vrea sa plec de la greutatea pe care o am acum...si din pacate nici vointa de a sta in cura 6 luni...
    O zi buna la toate!
  •  
    • 765 mesaje
    22 Iul 2005, 19:53
    0 0
    de ce vreti sa tratati efectele si nu cauzele?!... ai incercat sa tratezi tiroida?
  •  
    • 211 mesaje
    23 Iul 2005, 10:19
    0 0
    sunt in tratament cu tiroida...asta nu ma slabeste ci imi mentine un echilibru..
  •  
    • 104 mesaje
    24 Iul 2005, 21:06
    0 0
    Azi 24 iulie e prima zi de herbalife. O sa tin 3 luni cura+3 intretinere. Intrebati-ma pe parcurs ce si cum...o sa va dau toate detaliile. Sint genul care slabesc greu de tot si toata viata mea am fost grasa si garsuta. Am incercat de toate...sistem digestiv la pamint. Incerc si cu asta...In rest nu-mi mai ramine decit psihologul!!!!
  •  
    • 211 mesaje
    25 Iul 2005, 11:05
    0 0
    Brisbane, te rog sa ma ti la curent cu cura. Am auzit atatea pareri ca nu stiu ce sa mai cred. In final consider ca tine de metabolismul fiecaruia. Eu de pe 1 august vreau sa tin cura cu herballife. Iti urez noroc!si mai vorbim pe tema asta...
  •  
    • 104 mesaje
    25 Iul 2005, 11:24
    0 0
    Ralu, eu mi-am facut analizele acu vreo citeva luni si erau toate ok. Nu am probleme de sanatate decit digestive. Disconfort la stomac cu arsuri, greturi, digestie proasta, balonari...In rest analizele mele sint ok, inclusiv tiroida. Eu am mai incercat acum 2 ani cu herbalife si nu am tinut decit vreo 3 sapt si nici alea ca lumea pt ca sint o persoana indisciplinata si la vremea aia nu intelegeam de ce tre sa fac efort sa le iau la ore fixe.Am mai trisat atunci, n-am slabit decit vreo 3 kg...dar ce m-a uimit este ca desi pe citar nu dadusem decit 3 kile...fustele imi erau largi, adica dadusem in cm. Plus ca nu am avut stari de slabiciune si nici ameteli. Asta m-a determinat sa ma mobilizez si sa ma apuc serios de chestia asta. Acum am inteles ca trebuie vointa si disciplina. Sa-mi zici si mie ce produse te-ai hotarit sa consumi cind vei incepe.
  •  
    • 104 mesaje
    25 Iul 2005, 11:33
    0 0
    Pt evele care sutin ca e o timpenie..va rog argumentati. Contin otravuri sau ce? Si eu cind am incercat acum doi ani m-am enervat ca costa mult, ca nu ai voie sa maninci ce vrei, ca trebuiesc luate la ore fixe. In concluzie eram nervoasa ca imi trebuia vointa Evident ca atunci am sustinut in fata oricui ca e o timpenie. Vis a vis de compozitia lor...astept sa va dati cu parerea daca ati citit ceva pe undeva.
  •  
    • 211 mesaje
    25 Iul 2005, 14:05
    0 0
    Brisbane si eu tot din cauza ca sunt indisciplinata si cam fara vointa vreau sa-mi iau herballife. Eu din cate stiu sunt facute din plante naturale si nu au reactii adverse... Mi s-a recomandat un pachet care costa 127 dolari ceea ce este enorm pt buzunarul meu dar consider ca merit si sper din tot sufletul ca merita. Problema e ca eu sunt fr pofticioasa si am inceput de pe acum sa ma abtin de la paine si dulciuri ca sa nu am un soc total cand voi incepe cura...sper sa pot slabi asa...ca altfel...
  •  
    • 104 mesaje
    25 Iul 2005, 15:18
    0 0
    Deci fii atenta! Nu e usor! De aceea zic evele ca e o timpenie. Chiar trebuie eforturi si disciplina. Te privezi de la mincare si pofte, trebuie sa fii atenta si sa respecti orele, sa nu trisezi. Avantajul e ca nu ai ameteli, nu te simti vlaguita, nu pierzi capacitatea de concentrare, nu devii apatica. Eu am tinut in iunie toata luna regim disociat si nu ma simt bine deloc, nu mai aveam putere sa-mi indeplinesc indatoririle de la serviciu si de acasa, eram moale si fara vlaga. O sa te tin la curent cu progresele mele si eventual cind incepi putem tine legatura sa ne incurajam una pe alta
  •  
    • 211 mesaje
    26 Iul 2005, 10:22
    0 0
    mersi brisbane. tinem legatura. e bine ca nu te simti lipsita de puteri. stiu cum ma simteam si eu cand tineam regimul disociat...cu care de altfel am ajuns si la spital din cauza durerilor de stomac...sa nu mai vorbesc de durerile de cap si cat de nervoasa si deprimata eram...
  •  
    • 81 mesaje
    27 Iul 2005, 08:30
    0 0
    La mine...nu au avut nici un efect. Dar da, prietena mea a slabit mult cu herba - cam 15 kg - pe care le-a pus imediat la loc dupa ce a incheiat tratamentul. Si am mai auzit despre astfel de situatii. Plus ca, din cate stiu eu, nu este foarte sanatos...si acum sa fim serioase...cum ar putea sa fie???
    Nu vreau sa ve descurajez, dar nici nu pot sa nu va spun ce cred si ce stiu.
  •  
    • 1070 mesaje
    27 Iul 2005, 09:14
    0 0
    Ralu, tu poti sa faci ce vrei..dar, la sfarsit te vei trezi ca dupa ce ai slabit vei pune dublu sau vei ajunge cum erai si cu o gaura in buzunar.Asta e si dorinta lor sa le consumi zilnic...fara pauza.Cum iti explici ca cel care a inceput afacerea a murit din cauze suspecte? nu au vrut sa explice ce s-a intamplat...a consumat mereu...
  •  
    • 211 mesaje
    27 Iul 2005, 11:22
    0 0
    cleo_adina, unde ai citit de moartea celui care a inceput herballife-ul? sunt chiar intrigata...eu stiu ca pui la loc pe tine dar doar in cazul in care abuzezi. adica cum termini cura de slabire nu ma bag in cartofi prajiti si dulciuri...voi ce ziceti?
  •  
    • 211 mesaje
    27 Iul 2005, 11:29
    0 0
    sincer felelor eu sunt hotarata sa le iau. singurul lucru care ma tine pe loc sunt banii intrucat daca imi cumpar imi iau adio de la concediu la mare. luni intru in concediu si trebuie sa ma hotarasc. ori imi cumpar si stau acasa ori plec la mare cateva zile. varianta a doua imi surade...as putea sa merg la mare si cand ma intorc sa stau numai prin sali de sport si piscina pt efort fizic...si pe salate...of nehotarata sunt..
  •  
    • 1070 mesaje
    27 Iul 2005, 17:33
    0 0
    Fondatorul Companiei Herbalife, Mark Hughes asa cum ti-am spus a murit tanar.Cea care mi-a spus a fost chiar coordonatoarea mea, dar mi-a balmajit ceva cand am intrebat-o de ce...Pe net am citit ca murise, dar nu spunea din ce motive.Ea a spus ca l-ar fi otravit nevasta, ca sa-i ia banii... eu nu am crezut asa ceva...