sfatuiti-ma!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
21 Iul 2005, 00:210 0nu stiu cum sa fac.vreau sa slabesc dar nu pe tot corpul.doar la burta si solduri.nu vreau dieta ca asa slabesc peste tot si nu vreau.daca fac abdomene tot ramane pe laturi si pe solduri iar de sala nu prea am timp.stiti ceva care sa ma ajute?multumesc si pupici
-
21 Iul 2005, 17:10Milla scumpa, asa ceva este imposibil... slabitul se intampla uniform in toate zonele. cel mai sanatos sa slabesti este prin miscare pentru ca asa o sa ai si un tonus excelent. incearca Tae-Bo pentru ca e destul de complex si poti sa il faci si acasa, dc nu iesi la alergat sau mult mers pe jos. Si ai unpic grija la ce mananci.. sunt niste fete geniale pe topicul montignac care iti pot da niste sfaturi excelente despre cum sa mananci sanatos si in acelasi timp sa slabesti. din experienta iti spun ca miscare fara dieta sau dieta fara miscare nu dau nici un rezultat multumitor.
pupici -
25 Iul 2005, 17:27multumesc mult.dar nu e usor.ca sa tii dieta e greu in cazul meu.stau cu prietenul meu si nici bani multi nu am.si e greu ca nu pot sa mananc salate sau produse sanatoase care oricum costa zilnic ceva bani si sa ma uit la cartofii lui prajiti cu fripturica.am sa ma straduiesc eu dar nu stiu cum ca luna asta ma duc acasa si iar ma indoapa mama si tot familionul cu 3 oale de sarmale si fripturi si dupa atata timp de cartofi,vinete,salam si cascaval nu prea cred ca voi rezista
tentatiei.
-
25 Iul 2005, 20:57Atunci vei ramane cu colaceii de pe burtica..asta e..nu le poti avea pe toate..Ori vointa si sacrificiu si multa munca la sala...ori sarmale si cartofi prajiti si pofte de nestapanit..
-
25 Iul 2005, 23:24Daca reuseste cineva sa-ti dea un raspuns calificat, omul respectiv va fi cel putin nominalizat pt. premiul Nobel.
-
26 Iul 2005, 20:34m-am hotarat!ma abtin de la papa bun si ma apuc de sport mai ales ca e nunta lui sormea la inceputul lui octombrie si sunt domnisoara de onoare.si vreau rochita frumoasa nu cu sunculite incorporate.va pupic si salutare salate si exercitii
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness