propunere serioasa...
-
0 0Dragele mele,
M-am hotarat si v-o spun verde-n fata: eu de maine sunt pusa pe treaba! Gata, s-a zis cu kg astea in plus care ma transforma, ma chinuie, ma fac sa arat rau si ma deprima!
Cazul meu e putin mai special, pentru ca as avea de dat jos cam...35 de kg. Asa ca, daca exista cineva intr-o situatie similara, nu vreti sa trecem prin procesul asta impreuna?
Daca am vreo posibila partenera, va astept la "strategizare"!!!!!!!!!!! -
Buna, Izvorasa! Ce bine ca te-ai hotarat. EU iti propun sa ne spui mai intai care e planul tau..dieta pe care vrei sa o tii....Si eu voi incerca sa te ajut cu sfaturi..asa vor face toate fetele de acici, sunt sigura!
PS- Eu am slabit deja 20 de kilo..asa ca iti pot raspunde la unele intrebari...si mai vreau sa mai slabesc vreo 7 kilo...nu am de slabit chiar 35, dar am fost pe aproape si sper sa imi accepti compania..Pupici! -
Draga Cranky,
Multam mult pentru raspuns. Daca am 35 kg de dat jos, cred ca iti dai seama ca sunt destul de familiarizata cu tot soiul de diete, cure, pastile, care...au dat gres. As vrea sa incerc altceva acum. Un mod sanatos de hranire, fara infometare. Si cu succes la sfarsit. Ba nu, nu la sfarsit...pentru ca ar trebui sa devina, de fapt, stil de viata. Si sa nu se termine, prin urmare...
Oricum, ma bucur pentru tine. Imi spui, te rog din suflet, ce-ai facut???? -
Initial am tinut o dieta hipocalorica care a functionat..dar merge doar pentru cei care au f multa vointa...Ti-o pot trimite daca vrei....AM slabit peste 15 kilo dar cand nu am mai rezistat sa o tin..pt ca aceea nu e o dieta pt toata viata...am inceput sa ma ingrash din nou!! Eram disperata! Si asa l-am gasit pe Montignac si dieta lui..e super..e usor de tinut...am stopat procesul de re-ingrashare si am dat jos 4 kilo..Momentan sunt in stagnare..dar nu disper..pt ca mananc bine, nu ma infometez...si cred ca de acum inainte cheia la mine e sportul...Pupici!
-
Buna,
Si eu ar cam trebuie sa dau jos din kg. multe pe care le am...Le-am acumulat intr-un an de zile...M-am saturat sa incerc tot felul de prostii. As vrea sa slabesc si sa nu se mai puna prea curand pe mine...Acum citeam cateva detalii despre regimul Montignac...Cred c-ar fi cle mai indicat...Nu e infometare, doar trebuie schimbate anumite combinatii ale alimentelor...Voi ce ziceti? -
Sper ca nu ati renuntat deja? Si eu am nevoie de o partenera la suferinta. Am salabit deja 22 kg, dar ar mai trebui sa slabesc inca 5-6 kg, astea fiind cele mai grele de dat jos.Eu as propune regimul pe puncte cu care am slabit pana acum sau Dieta yin si yang, asta daca nu ati inceput voi deja alte regimuri.Oricare ar fi dieta urmata toate avem nevoie de incurajare pentru a scapa mai usor de kg in plus.
-
Aceasta dieta imparte alimentele in doua grupe:
-aliemnte yang care sunt alimente proteice: carne de pui, vita , peste, iaurt, branza de vaci, ou
-alimente yin, care sunt alimente vegetale:legume(sub orice forma), fructe,sucuri de rosii sau de fructe(naturale), paine graham sau fulgi de porumb.
Cantitatile de alimente care trebuie consumate pe zi sunt destul de mari.Trebuie sa mancam 3 zile alimente yang si trei zile alimente yin, completate cu 2 l lichid in fiecare zi.